E pa sprdnja... Može coek otići po gume i da mu se isplati....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prvo, kvalitet nije isti. Drugo, carina, porez, marža, bezobrazluk.
Treće, ko ide vani valja kupit ulje, gume i ostale djelove.
TAKUMI
E pa sprdnja... Može coek otići po gume i da mu se isplati....
Stefke 550e!!! Bukvalno da podje tamo sljaka malo i vrati se. I ispane te put dzabe. Sprdnja ljudi
f6
Ništa... Odoh na zimu po 18-ice za švabiju
Evo posto vozim od prosle godine od maja mjeseca Fulda EcoControl HP kupljene nove placene 220e 4 x 205/55/16 (voze se na e46 320d 150 + ks ) da kazem nesto o gumi... Do sad presao sa njom preko 25000km i planiram je voziti do kraja ljeta jer ima jos 4+- mm sare. Guma je dosta mekana po zidovima drzi dobro a za ovih 25000+ km je nisam stedio uopste pogotovo u krivinama i drzi je dobro sto po suvom sto po mokroj podlozi...veliki plus je sto su izuzetno izuzetno tihe gume. Pre njih sam vozio Conti premium 5 i mislim da ja fulda tisa u odnosu na Conti.(Conti mi je izdrzao 22000km) a placene su 280e cetiri komada. Kako god veliki + za Fuldu u odnosu cijena kvalitet. Ako mi naidju opet po povoljnoj cijeni uzimam ih opet...
Last edited by qwert; 09-06-16 at 18:34.
Evo sad gledam cijene na ovaj sajt. Ova na koju sam se nameracio je jeftinija tamo 2.70 €. Nadam se da necu pogrijesiti u izboru![]()
Dje uze taj conti? Evo imamo isti auto iste conti gume vozim godinu dana i takodje ne stedim kola. Presao sam za godinu 17000km i prekjuce sam ih mjerio sublerom 6mm sare imaju. Nove imaju 8mm. Znaci 2mm na 170000km. Cak kazu inzenjeri iz contija da se najprije potrosi taj prvi sloj a da kasnije moze guma vise da izgura na ovih ostalih 6mm.. ali ja racunam kad dodje na 2mm da je bacim.. neka mi odradi jos 2 sezone po 17000km to je na kraju 50 000km..ali znam da ce sigurno 40 tj koliko mi continental garantuje.
Posto radim taj program continental ( continental uniroyal i sportiva) garantuje toj gumi 40 000km.. ocigledno si kupio neki fals ili neku 3 klasu...
Samsung Note 5 Duos Gold
Sta ti Continental garantuje?
TAKUMI
Kod tebe jer si ti jeftiniji od Vujacica (kako te reklamiram a :P). Ali evo su sad tamo na sajt jos spustili cijene tako da si sad oko 6e skuplji po gumi, dok Vujacic kaska nedje u daljini hahaha. Nzm sta da radim, imam 3 u opticaju i po svim testovima to ide ovako: Viking citytech II (zlatna sredina po svemu), Semperit life II (malo slabija po mokrom ali bas izdrzljiva), i Uniroyal rain expert 3 (po kisi top ali se brze trosi od ove dvije). Kad mi je dosadno malo cituckam (ni da kupujem jahtu). Na kraju cu djetetu dati 3 listice, pa koju izvuce te kupujem
.
Uzmi uniroyal i ne sjekiraj joj se 50 000km ja ti garantujem.
Samsung Note 5 Duos Gold
Ja ti kazem da mogu 50 000km i opet ce imat 3mm sare. Ljudi kupuju polovne gume sa 3-4mm max sare pa voze godinu dvije
Samsung Note 5 Duos Gold
kontinental premium kontakt 2, 2010 godiste, fabricki mi je dosao na auto...
50 hiljada kilometara, ima 5mm sare i vozice se jos ovo ljeto pozadi...
Nemam ni jednu losu rijec za tu gumu, ne da je zalijepljena za asfalt nego ubija
ima li ko iskustva sa mishelin pilot sport 3?nalijetao sam na njih za neku smijesnu cijenu tipa 70tak eura(205-55-16, a znam da su se prodavale po 120e komad)
Najskuplja guma na svetu - košta više od Ferrarija
U Ginisovoj knjizi zabeležen je još jedan bizarni svetski rekord - za najskuplju automobilsku gumu proglašen je pneumatik kompanije Z Tyre koji vredi neverovatnih 600.000 dolara.Kada se svojevremeno pojavio na tržištu, Bugatti Veyron je osim performansama privukao pažnju javnosti i skupocenim gumama. Naime, set pneumatika za ovaj hiperautomobil koštao je oko 30-ak hiljada dolara.
Jedna jedina guma koju je napravila firma Z Tyre iz Dubaija, nadmašuje cenu kompleta Veyronovih pneumatika čak 20 puta! Poređenja radi, većina Ferrarijevih modela jeftinija je od ove gume, a set od 4 pneumatika košta više od naskupljeg među njima - LaFerrarija.Ako ste se zapitali zašto je ova guma toliko skupa, kao da je napravljena od zlata, delimično ste u pravu. Naime, u izradi je zaista korišćeno 24 karatno zlato, ali tvorcima to nije bilo dovoljno, pa su u pneumatik ugradili i dijamante. Ovakva kombinacija donela im je titulu zvanično najskuplje gume na svetu.
![]()
Hoce ovi seici, kad auta pozlacuju sto ne bi i gume zlatne. Budalastine...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks