Onda smo dobro prosli oboje onda
P. S. Svoja se ne racuna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Majx; 09-06-16 at 01:39.
Menja li icentar uredjaj ako ima neku fabricku gresku odmaah ili se ceka po pola godine ne to?
Ceka se vjerovatno 7.dana...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Vidjeh zelenu zmiju na krevet od loze zna li ko jel to neka otorvnica ili nije opasna?![]()
pitaj @stevann-a![]()
U Cg su postoje smao dvije otrovnice, sarka i poskok. To je vjerovatno smuk u pitanju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima i treca otrovnica, shargan...
Sent from tapatalk
#fakenews
E vazda sams e cudio koja je ovo zmija, nije sarka nije ni poskok
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Našao sam dva stara foto aparata, Yashica i Zenit. Zna li neko slučajno ima li gdje da se kupi film za njih?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Kupio sam auto sa top pionirovom muzikom,ostecen je ulaz za flesku, ustvari pokrivljeni su unutrasnji konektori.dje da ponesem da mi to srede?
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ima neki lik iza pejtona, on radi tu elektroniku, skoro je jednom mom prijatelju lemio nesto na USB prikljucak na jednj ploci od stampaca. Dobro odradjeno. Potrazi ga, nema tamo puno radnji sa zadnje strane
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
@mexiko,hvala
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Dje ima da se kupe montazne garaze zna li ko??
Gledao sam ga ranije ali se sad ne mogu sjetit imena filma?
But if you never try, you'll never know..
American Beauty
I am so post-rock I shit sad birds.
Dje bi moga naci daljinski za vivax plazmu, dje je najveci izbor?
Forever young, i want to be forever young
Kim tec ti je predstavnik Vivaxa.
Ako idje ima ili se moze porucit,kod njih se moze.
http://www.kimtec-cg.com/Default.aspx?tabid=269
Hvala bratski.
Forever young, i want to be forever young
Moze li mi neko prepuruciti nekog klavijaturistu koji i svira i pjeva za jedan mali svadbeni rucak u trajanju od 4-5 sati a da nije preskup?
Da ne znate postoji li neki propis/nacin da kupim tablete koje se inace uzimaju preko recepta, a izabrani doktor kaze ne smije da nam da niti na nas teret(da ih mi platimo) zbog boravka van CG za 6mjeseci. Specijalista je na odmor,a ne mozemo ni preko njega nista ucinjeti.
Legalno ih ne mozes kupiti bez recepta. Pitanje je i da li bi ti pravili probleme na granici zbog vece kolicine tableta
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Uzimamo i neke druge ljekove, za njih imamo racune, za neke nemamo jer npr uzimamo na recept pa iz apoteke uzimaju taj recept isto. Evo citam nesto da treba i pismo od doktora na engleskom da je lijek za tu i tu osobu.
Ima li ko iskustva sa ovim ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks