To bi samo budala uzela, umjesto Lexus novi za 14500 eura.
Vidio jutros reklamu, Gnojf tedei oprema Crvena Zastava 7,65 16900 eura.
TAKUMI
To bi samo budala uzela, umjesto Lexus novi za 14500 eura.
Mislim da nsx-ov post nije bio namijenjen tebi
Sent from my Tapatalk using iPhone
Fabija jesi bio u voli?
Ja sam zalega.
E ako znam sto da radim.evo 3noci oka sklopio nisam.
![]()
Bio je. Vidjeh ja lexa malo prije fuliran sa crvenim kesama i dzakovima krompira.
Sent from my Tapatalk using iPhone
Motor je postavljen uzduzno, to kod VW vise nema (zadnji su ga imali Passat B5 i Phaeton), takva postavka motora nosi i getribu drugaciju. Elektricni uredjaji su drugaciji, recimo MMI neces naci u VW, materijali unutrasnjosti su kvalitetniji (na koliko Passat-a/Golf-a ste naisli da su cak gornji djelovi tapacira osteceni). Ovo pricam iz iskustva... Mozda A3 i manji modeli imaju slicnosti, ali A4, A6, nemaju
Koji to bjese Audi?
TAKUMI
A6 2.0 tdi, ako sam dobro zapamtio???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufff, to bas zvuci premium.
Samo me jos zanima godiste.
TAKUMI
Ako mislis sto imam ja, taj je.
Nemam ja problema sa tim, namjerno sam ciljao 2.0, "narodni" motor
Ali i dalje vozis megana. Posto mi familijarno "volimo" reso, ja tati jedan dan govorim e uzecu ja megana. On radi ela ali ga parkiraj van dvorista i ako se pokvari ne popravljam ja. :-P
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
Dvojka je usrala motku, ali trojke se evo voze vec 7 god nesto ne cuh da nekih ozbiljnijih problema imaju tako da sirotinja uziva jel da bog...
Cuo sam za novi megan, da ga jako vole Podgoricanke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Pa takve su i ribe kakav je megan auto.. prva pomoc
Cast izuzecima i odrzavanim primjercima
jes da je prepricana prica - ali je sve to u sustini preseravanje proizvodjaca i podizanje cijene zarad profita... nema osnova da ta auta kostaju toliko bez PROFIT... i kako koja nova genareacija izadje po 1000-2000 skace osnovni model i sve tako...
ne pricam o razlici u kvalitetima, ali o tome da neko da 20000 za auto iz B segmenta je bruka modernog drusta... tehnologija napreduje, proizvodnja se pojednostavljuje i pojeftinjuje, materijali dostupniji, sve ide dolje, samo cijana finalnog proizvoda ide gore...
e sad, opravdava li razlika u kvalitetu razliku u opadanju cijene polovnjaka je bas diskutabilno... jer za 7k mozes da uzmes francuza starog 4 godine ili njemca starog 8-10 godina... pa sve nek je i bolji njemac, onih 4-5 godina u napretku industrije je zar nesto znacili i ovim gorim proizvodjacima... to je bar moja logika kod izbora auta
A new car tipa Auris koji je 16k ili Megane koji je 20. Znaci bruka
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks