Idje u CG da mogu nac PORT Designs PORT COURCHEVEL CL 17.3"? Imam 15.6" i prezadovoljan sam s njom, kako sam presao sad na 17.3" notebook uzeo bih istu torbu odgovarajucih dimenzija. Nema dje nisam gleda...
Ne zezaj, nadji neki grdji, slabo je ovo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Idje u CG da mogu nac PORT Designs PORT COURCHEVEL CL 17.3"? Imam 15.6" i prezadovoljan sam s njom, kako sam presao sad na 17.3" notebook uzeo bih istu torbu odgovarajucih dimenzija. Nema dje nisam gleda...
Da li je možda neko vadio "La Rata" karticu u Societe General banci ?
http://www.societegenerale.me/mne/gr...kartice/larata
Interesuje me ima li kakva caka za koju bi trebalo da znam ?
Takođe me zanima mogu li da je izvadim i koristim iako ne primam platu preko njih ?
Hvala unaprijed
Edit: i da li se placa kakvo odrzavanje na mjesecnom nivou?
Otiso bi sam do banke, al rade do 15, pa ne mogu stic ....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vjerovatno može i bez plate ali u tom slučaju moraš da imaš depozit kao obezbjeđenje.
Aj nas javi
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Zna li neko, ko radi one skole plivanja na bazen kod SC Moraca, je li nekom islo dijete, koliko kosta, koliki je min. uzrast itd? hvala:-D
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
moze li mi neko reći kako se peru air max patike a da im ništa ne bude
ovaj je model u pitanju... nikad nisam ima potrebu maxerice da perem pa zato pitam![]()
tutti quanti cantano e bevono per te!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Treba mi preporuka za garsonjeru ili manji apartman na potezu petrovac budva za 1 odraslo i dvoje klinaca. Zbog djece mi je bitno da ne bude predaleko od plaze max 300-400 metara
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Drugarica kupila selfi shtap,i kad ukljuci kameru i pokusa da se slika,pise da nije moguce zumirati sa prednjom kamerom,kad se ukljuci zadnja onda je isto na to dugme zumiranje a ne slikavanje
treba li sto da promjeni ili ?
preporuka za program kao DROPBOX koji bi online cuvao i auzirirao folder po izboru sa kompa i eventualno da ima applikaciju da tome mogu pristupiti sa telefona
f6
Ja koristim MEGA,e sad probaj pa vidi sam,inace 50gb dobijes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje ga je Marko Milacic...?
100 godina ga gleda nijesam... ni u grad ni na tv...
nedostajes... :love_heart:
U Rusiji vjerovatno, da se bori za neutralnost.
Najvece mudo u Cg, neustrasiv.
Zbilja ga je degutantno gledat, zamislite kako jak zeludac mora da ima ta djevojka sto je s njim..
Last edited by Tripleta; 08-06-16 at 14:55.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ljudi, molim vas ako znate neko mjesto dje niko ne prolazi tamo kod Bloka 5,6.. Svega jos 15 minuta cu biti online pa pozurite ako znate neko mjesto jer nemam vremena ici na Cemovsko.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U blok 6 iz pravca dalmatinske skrenes desno pa drugi parking desno. On ti je neosvijetljen. Tacno prije onoga newyork restorana
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks