Koliko je tesko biti suveren vladar u HW. Kad se to pogleda jasno je kolika je zvijerka bio Fedor, no da se ne vracemo opet na to.
Reem ce to da rijesi i da se dokopa konacno UFC pojasa.
Hrvatska je sigurno ponosna, nasljednik mirka cro cop-a
Koliko je tesko biti suveren vladar u HW. Kad se to pogleda jasno je kolika je zvijerka bio Fedor, no da se ne vracemo opet na to.
Reem ce to da rijesi i da se dokopa konacno UFC pojasa.
Kako ne, bez ako mu ne dozvole da mu nivo testestorona bude prevelik.
Dos Santos:
"He got [hit] once with a straight right that Miocic threw against him, and he kept going. Like, he kept walking towards Miocic without thinking about it. He was doing something dangerous and that's very strange"
ovo je ono što sam i ja vidio, lik otvoreno trči prema miočiću, koji je elitni stand-up borac i koji ga normalno strefi.., potpuno nejasan lik i situacija.
Last edited by Solid; 17-05-16 at 21:23.
Weidman out protiv Rockholda na UFC 199.. Ima li koja divizija u UFC, da u zadnjih godinu dana, se neki borac nije povukao iz borbe za titulu, bio challenger ili sampion? Ovo je nevjerovatno sto se radi..
Fjodor Vs Maldonado
https://www.facebook.com/13929352291...6073235233972/
Dobar klip, jedino bih makao ove zastave.. Jer nekako dosta nacionalno za ovaj sport a i ispada ako dobije fedor da je rusija bolja od brazila i obratno, što je glupo.
Sjutra Radosevic za WBO pojas srednje
Nedjelju dana kasnije, Zlaticanin za WBC pojas. 2 Crnogorca mogu da budu sampioni svijeta istovremeno
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Biće ovo gotovo nokautom. Daleko je Radošević klasom od meča za titulu.
Taman dok pisah gotovo. Drugi meč gubi zbog udaraca u tijelo. Tužno za gledat, no ajd neka unovči taj skor koji su mu nabili.
Last edited by Superhik; 04-06-16 at 22:18.
izgubi u 2 rundi, ubi ga par puta po bubrega nije se vise ustajao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nocas Rockhold v Bisping
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ne radi se ovo ovako
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Zao mi je vidjet ovako da gubi. Poznajem momka iz teretane, cesto trenira kod nas. Stvarno je momak na mjestu i eto bar nek uzme neki kes. Bar se nadam da ce uzeti.
Hendove borbe ne prestaju da budu zanimljive..legenda nece jos okaciti rukavice valjda..
Last edited by miha; 05-06-16 at 03:59.
Lombard mu fino odglumje nepokretnu metu. Stajat onako pred H-bombu, nimalo pametno.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Nije slusao savjete da se pomjera malo vise..
Diaz vs The Notorious II na ufc 202, 20og avgusta..sad potvrdjeno
Aoo, kakvo iznenađenje
Sent from my D5503 using Tapatalk
hahahaha,ao..
ne igras igrice u oktagonu..ponijela je Rockholda slava previse..kako mu se obilo o glavu..Bisping se samo 17 dana spremao, kako ima sad da nabija svima na nos ovaj pojas hahaha.. Svaka cast, zadnje dvije pobjede Anderson i Rockhold, impresivno..
Konacno neko donosi UFC titulu u ENG..
A cim pocnes da seres karma te spuca. "silva nije moj nivo, niti je ikada bio"...ajd zdravo sad.
Ladno trenutno ima više UFC šampiona iz Evrope nego iz Brazila. Još ako Overeem iznenadi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks