Po ovome bi se reklo da se pomjerio da prodje![]()
deuscroix
Po ovome bi se reklo da se pomjerio da prodje![]()
deuscroix
Nema šanse.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па је ли реално да им прокувају 2 мотора за један дан алооооо????
И после кувања првог шта се десило, јесу ли испитали Росијев мотор?
Овдје није нешто у реду , овакве ствари се не дешавају , поготово у свијету мотора, није ово усрана ф1 !!
Јамаха се посрала на себе и ово је њихова чиста кривица
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Kako sam bijesan nemate pojma. Toliko je meni prokuvao mozak da mi se vrti teorija zavjere protiv Rosija za ovu stazu.I to koja glasi ovako: cackali su Lorenzov motor da vide mogu li ga sjebat dok vozika trening i kad su vidjeli na koji nacin mogu, onda su Rosijev cacnuli i sjebali ga u trci.
Nesto mi je cudan Markez. Cuti citavo vrijeme iza Rosija i Lorenza a onda napada kao ludak? Jel to kajanje zbog nacinjenih gresaka iz prosle sezone zbog kojih vidi kakve ovacije sada dobija?
I am so post-rock I shit sad birds.
Markez se sigurno pokajao zbog svojih djela od prosle godine. Siguran sam u to.
Steta sto ovako pogibljeno nije vozio prosle godine u Valensiji.
Zapalio bih Jamahu trenutno. Ne mislim da ima ikakvih zavjera bez jednostavno nisu odradili svoj posao jer je ovo necuveno i da ja znam nezabiljezeno da im crknu 2 motora. Ne mogu iscekati da izadju vise sa nekom izjavom sta je problem sa posranim motorom
Nije kajanje vec logican potez. Ako bi napao Rosija to bi ih usporilo obojicu u odnosu na Lorenza, a plus je Rosija teze preteci no Lorenza. A Lorenzo kad odmakne...Dakle, bira da ceka i vozi konkurentno (jer ce ovi biti sporiji dok se tuku) i kad Rosi pretekne Lorenza da isto pokusa i ako bude to brzo uradio da prve prilike napane Rosija. Sve u svemu ova opcija mu je poboljsavala sanse i za prvo i za drugo mjesto u odnosu na to da odmah napane Rosija.
Sent from my GSXR1000 @ 299
Last edited by Caesar; 22-05-16 at 21:35.
γνῶθι σαὐτόν
Seems legit. :encouragement:![]()
Ово је требао Роси да побуца😞
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
I ja se razocarah bas danas. Ali mislim da nije teorija zavjere. Greska Yamahe je, jer nisu preventivno provjerili Rossi-ev motor nakon havarije sa Lorenzom u zagrijavanju.
Problem je najveci u opterecivanju motora. Mugello je bas zahtjevna staza. DORNA ne dozvoljava da stavljate izdrzivljije djelovu u odnosu na one fabricke, a mozete da cackate obrtaje po pitanju poboljsanja performansi.
Predugo je Yamaha kod Rossi-a bila na limitu. Jednostavno nije izdrzala, a i Rossi je sam rekao da je prvo imao problem sa kvacilom. Jednostavno se nije otvaralo u pocetku i tako mu je sve krenulo.
Mozda je zbog toga i Lorenzo bio toliko sporiji. Smanjili mu obrtaje, ili tako nesto, da bi izdrzao do kraja. Ko ce ga znat. Bilo proslo.
Sad ce Rossi da ubije u Barceloni. Da povede 2:1 po pitanju domacih staza. On da uzme Jerez i Barcelonu, a Lorenzo Mugello :-)
Nadam se :-)
Тако је !!!
Forza Valeee
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Ево рече Роси да нису имали времена да отварају мотор између тренинга и трке да би утврдили што је проблем.
Штавише још нису ни утврдили што је проблем , макар званично неће да коментаришу
Sent from my HTC One_M8
Last edited by nimfa; 23-05-16 at 03:22.
Sate sate sate
Eo nekih komentara vozaca za SportRidersMagzine.
http://sportrider.co/BqCHAO
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
Lorenco je imao brutalan start, ne razumijem kako se katapultirao onako. Da nije dosao na prvu poziciju Rossi bi napravio 5 sekundi razlike.
Medjutim bzv mi je ova prica kad mu je riknuo motor, riknuo bi mu u svakom slucaju.
Nisu vratili start jer je trka bila prezanimljiva. Meni još uvijek nije jasan njegov start.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toliko price o GPu a zaboraviste da pomenete frku na Moto2, samo 10 krugova i voznju Zarca.
Ah, da. Vi ne gledate Moto2/3. :/
A tek moto 3 i onaj finis...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Preko kojeg sajta kupiti karte?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
http://www.motogp.com/en/news/2016/0...ncident/202496
Nikako mi ova prica ne pije vodu
Toliko sam sajtova probao u potrazi da nadjem najjeftinije karte ali na kraju se skoro sve svodi na isto. Ja sam sa bracom prosle godine kupio na motogp.com sajt i izabrali smo da podignemo karte na stazi, cak nisam htio ni da mi salju jer me frka neka bila da ne dodju na vrijeme.
Nema mi u zemlje uopšte Cg? A ne mogu da nastavim kupovinu dok ne odaberem...
Ipak ima... Šalju fedexom karte...
Nadam se da mi odje neće naplatiti dodatno
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 02-06-16 at 19:24.
FedEx oce, to je montenomax, kod njih nema da sam sređuješ papirologiju da prođeš jeftinije. Provjeri to obavezno
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks