Ljudi, ovoliko radova je posledica kasnjenja radova na auto-putu. Firme su kupile jaku mehanizaciju, i nije red da im to stoji, moraju se krediti vracati, red je da im se otvori neki drugi posao kad vec ne mogu na autoputu raditi.
Kakvi, sitni onaj makadam cijelom duzinom puta, tek se priprema da se asfaltira... Oko 15-20min se ceka semafor.
Ljudi, ovoliko radova je posledica kasnjenja radova na auto-putu. Firme su kupile jaku mehanizaciju, i nije red da im to stoji, moraju se krediti vracati, red je da im se otvori neki drugi posao kad vec ne mogu na autoputu raditi.
Ništa, sve makadam sa milion rupa. Uglavnom NK prolaze na crveno pa se zaglavi cijela kolona. Kako bi ih kažnjavala.
Naravno ovo ako mislite na one radove na Trubjelu, za druge ne znam. Neka ispraviše onu jednu groznu krivinu koja je bila još pod nagibom.
I neka mi ne diraju onaj bilboard nikšićko pivo, po njmeu znam da sam tu iznad Slanog jezera![]()
ovo ce se tesko do jula zavrsavat..moguce je da ce zbrzat nesto i prikrpit da izdrzi sezonu pa ce nastavit poslije
She is only here to annoy herself!
Do 15 jula je rok, 15 januara su poceli i 6 mjeseci imaju(bemax), a tehnoput bi trebao da je gotov brzo.
rm -rf /
nenormalno je da im je dat rok do u sred sezone...
She is only here to annoy herself!
Zasto je to cudno kad od kad znam za sebe, eo 20 godina, tako rade. I svake godine ista prica, koja za cudo ne dosadi
I am so post-rock I shit sad birds.
Pitam se samo sto bi sa onim pravilom da se od 10 juna ne smije ekser zakucati dok su ti masnoglavi davali rok ovim svojim pajdasima da rade put?
Kakav haos ljudi... gosti se zale, i ovi sa autima i ovi koji busevima dolaze...
One Ring to Rule them all...
"Sve životinje su jednake samo su neke jednakije"
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
a sta bi tek rekli za put Pljevlja-Metaljka (granicni prelaz sa BIH). Neki makadam je bolji od ove dionice
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Popravise li izmedju Srbije i CG granice (ka BP) put? Kad sam isao prije mjesec inesto radilo se nesto, a zamalo se ne imah slomit jer su na jedan dio napravili kao talas koji me u vazduh bacio kad predjoh a nidje znaka i tek nize 100 200m rade nesto drugo
rm -rf /
Zatvoren bulevar od hotela cg prema telekomu,udes neki dobar izgleda bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Štrajkuju svaki dan.. Nije udes.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hahaha ovo me pod$eti na ono "ubiše Arkana"
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 01-06-16 at 14:27.
Zar opet?
rm -rf /
Nije coek iz Podgorice dja'ole
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako se provukujem kroz ove guzve kao da motor vozim.
Kolona od sporCkog do mantre / premo mosta haos / krivi most takodje / centar takodje.
Ali mi je najsmjesnije kad sam krenuo od pravca metalke trecom trakom da se ukljucim u ulicu slobode.
I tako ovaj narod spava na zeleno.
Provukujem ???
Poslato sa Huawei P8 lite
Ceoni golf 3 i c klasa mercedes...
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://kodex.me/clanak/118024/polici...n-podgoricanin
Je li na ovu temu pisano kako se zapalio Kruz pa se raspravljalo je li od plina i kako je Ševrolet povukao neka vozila...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks