Onamo jedino ogradu da stave, al kakav smo mi narod i nju bi skinuli
To je dijete neka je kamion isao 50km i dijete mislilo da moze da predje.
Jer su ovdje stalno guzve..
Sto je radila ta majka sa njom dok je ulicu prelazila.
Onamo jedino ogradu da stave, al kakav smo mi narod i nju bi skinuli
nothing comes from violence and nothing ever could
Ma nama nista ne valja,evo postavise te ograde kroz Bar na bulevare,svako malo skinuta i to se ne vidi nista nego kad neko nekoga ubije kriv vozac,pa da sam ja na vlast za diranje ograde bi dobili bar po 1god a za skidanje iste 5 minimum jer jse to moze poistovjetiti sa pokusajem ubistva...
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
I kod nas. Da se parkiraju ispred kafane ili prodavnice. I naprave ****** u saobracaju. I budu degenerici
I njima je za to vjerovatno kriv neko drugine mozes prevaspitavati ljude
Komentar sa Vijesti, želudac mi se prevrnu.
Sofer je stao i propustio njene drugarice a mala je zaostala zbog vezivanja vezice ...kad je ona potrcala za njima on je u tom momentu krenuo...kazu mi da je poceo da trci ali ne da bi pobjegao nego da bi se ubio... zaustavili ga policajci. Sudbina kleta....
Covjek h pritvor, familija ce na sudjenje da te kune i da ti trazi da trunes u zatvor.mkoliko god da dobije ispanuce da je sudija uzeo pare.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Tu ova djeca ispred zgrade se druze sa njom pa vidim okupljaju se jer je tu sa zabjela i sa njima je ucila u osmi.Zali Boze.
Tacno na mjesto dje je prije petnaestak godina poginula ona djevojcica, bila je jos mladja.
Sjecam se odlicno, bio sam u osnovnu u Oktoih tada.
Prelaz jes vrlo nezgodan, ja i dan danas ne prelazim tu ulicu nikad. Krivina je na desno, a njoj je pogled zagradjivala ziva ograda iz dvorista od kuce koja je tacno na krivini. Prevari osjecaj, cini ti se moras vidjet auto, a izleti bukvalno odjednom ispred tebe.
Pasarela van upotrebe. Jedino koga vidim da prelaze preko nje su neki prvacici, koji vjerovatno imaju strah od roditelja pa moraju. Cim malo odrastu, cini se "samo cu tu sekund pretrcat" ...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Katastrofa...
Evo sad viđeh na vijesti, odmah pored pješačkog prelaza, strašno.
FOTO: Put Podgorica-Cetinje: Vozilo sletjelo sa puta, jedna osoba poginula
Komentari (0) A A A
Autor: Slađana Đukanović Na magistralnom putu Podgorica-Cetinje došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo M.H (52), saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.
Nesreća se dogodila u 8.20 časova u mjestu Belveder, kada je vozilo, u kome se nalazio M.H, sletjelo sa puta.
Saobraćaj na ovom dijelu puta je u prekidu.
Istraga je u toku.
Nevolja je kako se vozi sad onuda. Bio juče, niko ispod stotinu nije išao od PG ka CT...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Znaci lagano su digli asfalt sa tri trake bez iakve potrebe, plus je par djelova skoro radjeno. Pa oni nema sanse da ovo zavrse ikad
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Mene zacudi i na Viluse sto su digli onamo asfalt u duzini od par kilometara? Pa ne cini mi se da je taj put bio nesto los i mislim da je bilo mnogo precih dionica za obnovit. Prvo sto mi pada na pamet je stari put PG-DG onamo posle Rogama, pocese da rade tobos i stadose. Usrase se u vec usrani put i ne planiraju izgleda nastavljat radove.
Najgori put u državi je od vranjskih njiva do salaša...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Daj sta dramite...pa svaka glava zna kako se pare od nasih registracija otimaju....
Znaci pocnes neki posao dobijes tender i uzmes pare pa nakon pola godine opet daj sanaciju klizista ne valja previse klizav pa drugi sloj je bolji jer su duple pare uzeli a ovi sto su odobrili takav posao i otimacinu neulaze u trag za investicije, a svima glavasima masna brada toci sa nje od jela i pica....
E nema puta kao na budvanski bulevar. Ini je kriminal. Uzeh bratovog audija da probam, kvatro auto 4.2 benzin, i dadoh gas na semafore. Jedva ga uhvatih. Pi. A nove gume na auto
Sent from my Samsung X Cover 3
A sto je najjace tuda prodju najskuplja auta u CG, desi li se kome da da mm gasa vise no sto treba...
rm -rf /
There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)
Bookmarks