Naruci ih u Simant. Bice ti tu za 10 dana.
Ima te dimenzije kolko oces no sam mislio malo nizi profil zbog estetike ako nece udobnost trpjet
@radza
Znam za ovaj kalkulator ali po njemu ako ne smije da je razlika u precniku veca od 3% onda ja mogu jedino 235/50 kojih nema nidje u PG.
Naruci ih u Simant. Bice ti tu za 10 dana.
TAKUMI
Bolje u vujacic
f6
@ Bitrate Tacna dimenzija guma za svako auto ponaosob ti je opisan u "Conformity Certificate", taj certifikat si sigurno dobio kad si uvozio auto ili si ga naknadno narucio (ti ili spediter) za masinski u PG. Te dimenzije nisu iste za svaki F10 i ponajvise zavise od motora koji je ugradjivan. Provjeri tacno koja dimenzija je preporucena od strane proizvodjaca i na koje felme moze da ide takva dimenzija. Evo kako meni pise za Audi:
![]()
Ada valjda iima i onu stiker na vrata
f6
Trazio sam odma na vrata, nisam nesto mogao nac, pogledacu sjutra u papire.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Posto ti je auto iz Njemacke, ovo sto pise na certifikatu ti isto pise i u njemackoj saobracajnoj (barem je pisalo prije). Certifikat ti ne vracu sa masinskog (jedino ako si napravio kopiju i drzis je kod sebe) dok saobracajna bi trebala da je kod tebe.
Ja uzeh conti premium contact 5 oko 1 maja. Sve 4... Opalih s njima evo nesto manje od 2000 km cini mi se... Sto Platije, sto Ibarska, sto Bg, masu kroz Bg, pa autoput do Nisa, pa autoput Bg Subotica.
Ponasaju se vrhunski, 6x bolje od Baruma pa neka su 'ista' fabrika.
Daleko je Barum od Continentalki.
TAKUMI
To je isto ka ona prica kako je Rexton ustvari Mercedes![]()
Evo sta meni pise na vrata, znaci ispod 55 na 17 tocak ne moze?
![]()
Ne naravno.
TAKUMI
oce da mu ljepse izgleda 17 na onu ladju. e ne mozepa mangupe 18 ili od bizija vidji neke 19 replike hahaahhha
fabia koliko imas (ili se moze imat) popusta u simant?
f6
Na ekupi.me su najjeftinije... A stižu ih Hrvatske... Tako da bi trebale biti i kvalitetnije....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne pada mi na pamet 4 iljade davat za felme i gume sad no reko ako mogu spustit malo profil moze, ako ne nebitnoA iskreno nisam znao da tako mala razlika profilu moze da utice, mislim vjerovatno da moze i 225/50 ali preko fabrike necu ic
Kod Vujacica mi je ContiEcoContact 5 XL 184e dok vidim u ovaj Simant ima Premium 5 XL guma samo (101y) i 153e je? Predpostavljam da to nije ista guma?
Kakave su Kleber gume?
Iskljucenje mozga samo osta.
Stefke, jeftiniji je simant cini mi se bar neke gume sto sam ja gledao. Fabia, odakle iz Simanta uvoze Continetalke, da nemas info?
Nazovi ekupi.me mozda odobre i popust... Ja kad sam naručio drugu 19...dali su mi popust... pitaj ih
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A nemoj EcoContact na F10 kumim te kapicom.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks