Kako uzet uvjerenje o potrebnom radnom iskustvu ako je firma dje ta osoba radila posla u stecaj ?
Kako uzet uvjerenje o potrebnom radnom iskustvu ako je firma dje ta osoba radila posla u stecaj ?
u radnoj knjižici se upisuje radni staž
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Zavrsio sve. Jutros poslato za BG. Hvala svima
Pitanje za one koje znaju njemacki:
O cemu govori ova pjesma? Izgleda da je neka reklama za caj (?)
Mislim da je naslov Kad cajnik zasvira - zapjeva. Dodjes kuci, nadjes vremena, ne pitas nista, mirno je sve, obradujes se solji caja, toplo je, zadovoljan si *bist zufrieden*, kad zasvira cajnik, dobro ti je, kad zlatan caj sve rijesi, osjecas se dobro, da osjecas stvarno dobro *wirklich gut*, kako je dosadno prevoditi, dalje vise ne brojim minuta, dodji kod mene, tu sam ja, ti i ja, ja i ti, mi smo jedna dusa, *ovo je figurativno* wir sind zwei in gemeinsam, lijepo je i onda opet ide refren. To je valjda onaj caj Teekanne, imam i ja solju Tea can do that, mada nikad nisam bila odusevljena tim napitkom, kao ovaj pjevac. Ovo ti je moj zardjali njemacki, tako da sori, mozda neko bolje zna.
Hvala puno, biljaneta!
Preporuka za sajt na kojem je najbolje oglasiti nekretninu na prodaju?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Da nema ko INDESIT DFG 26B10 EU, masinu za pranje sudja? Kako se pokazala?
Na cdm jedino ako cijenis nekretninu tu do 20 eura pa da se nadjete na 10 ako imas dobar dan
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Oce li mi ko poslati broj dzonija tattoo na pm ?
Samo kriminalno brate, samo kriminalno...
Treba mi serviser klima za firmu na teritoriji Podgorice i kontakt (da podesi sa grijanja na hlađenje i konsultacije za par njih što su zavrnute jer curkaju) ? Ima li veze što on nije ugrađivao klima sistem? Lik koji nam je ugrađivao evo treći dan me ispaljuje za dolazak a naravno vani je već 30 stepeni...
http://www.proper.co.me/kontakt.html
ja sa njima imam fino iskustvo
nothing comes from violence and nothing ever could
Hvala guzna probaću sa njima, pa da vide mogu li što učinjeti
Ako još ko zna neki kontakt ili se razumije u problematiku nek pošalje kontkt.
Garanciju imaš samo ako ti je majstor (iz prodavnice đe si kupio klimu) ugradio klimu. Kod svakog drugog sam plaćaš popravke.
Gledah iza Bazara ima jedna prodavnica bijele tehnike klima 300€ sa ugradnjom 12-ica 5 godina garancije...
Mislim da nije u garanciji prostor postoji već 10,12 godina, tako da je vjerovatno istekla, a ova budaletina nikako da dolje, a posao uradi za 5 min našteluje nešto na ovaj kotao vani što je i ode. Danas sam u elegantnoj kobinaciji pa ne mogu da se penjem i sama izviđam, platiću nije problem, svako znanje košta :bee:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks