Kaciga bi trebala da je licni izbor, pustite ljude da ginu ako oce.
A kako će ga poznat neko sa kacigom na glavu? Zato i voze bez kacige da bi bili viđeni na motor i obavezno turiranje pred kafić... PIH stoka.
Kaciga bi trebala da je licni izbor, pustite ljude da ginu ako oce.
rm -rf /
Nije bas tako, ista je stvar kao i sa vezanjem pojasa. Ako ga cuknem i budala pogine ja odgovaram za to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda slično, ne prihvatam da je isto. U auto se drzis za volan a on je na sve 4 na zemlju. Sa motora ti si na glavu kako god okrenes.
Ma bolji su mi ovi stocl je uopste nemaju nego ovi kojima sluzi kao narukvica!
Jednom sam to probao, kad sam trebao da odnesem drugu kacigu nekome, i samo pomislio "koja je budala ovo smislila i kako voze pistase s ovim kad ja vespom izčasih ruku".
poslato s Jadrana
Prije nekoliko godina odem kod druga u Sombor motorom, nađemo se u grad na kafu i pitam ga ima li đe da se jede, kaže ima 30 metara niže od mjesta đe smo bili, krene on pješke, ja da pomjerim motor tih 30 metara da ga ko ne ukrade i stavim kacigu na lakat, nemam taj običaj ali je bilo baš 30 metara, za baksuza samo što sam krenuo nemam pojma odakle ispred mene se nacrta policajac i zaustavlja me, i šmejerski pita: a gde je kaciga za drugi lakat.... iskidao sam se od smijeha i naravno dao čovjeku 1000 dindži.
Neka ga ne mari....
Sama preuzela odgovornost kad je śela, ja stalno tako odbijam djevojke da vozim kad nemam extra kacigu (ne ko biznismen ali desava se)
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
E bas me zanima da li bi ih i ja odbio, no nikako nijedna da pita
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa' ce vi biznismen objasnit neke stvari što se tiče žena i prevoznih sredstava...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne znam cemu motori kad mozes kupiti trojku za 800e i da imas pussy magnet.
Sta pussy? Dick, pussy...sveeeh!![]()
TAKUMI
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
I kod vas lijep dan bio, nice
nothing comes from violence and nothing ever could
Nekako izgleda da je povezano, što skuplje auto to veći degenerik.
Zasto prozivate ovaj narod ako vidite da je ukrivo parkiran. Iza moje zgrade je umjetnis naci parking mjesto. Kad ga uvece nadjem, ujutro kad oslobode prostor, zateknem auto u takvim pozicijama da sam vjerovatno izbacan na ovoj temi. Otkud znate da ostala vozila nijesu bila nepropisno parkirana i da se taj neko samo ubacio prateci ostale
To je znak da ne pazis kola nego se parkiras dje stignes.![]()
Od koga da ih pazi ?
Tako ce ti neko retrovizor polomit jer si na liniju
rm -rf /
ovo goveche tu parkirano pored opstine u Tivat je imalo izbora da bira koliko hoces, makar u Tivat ako ista mozes naci parking za dz. ali taj je zlatan jos , samo 5 metara desno od njega , vjecito je po sred j.bene ulice najmanje 4 irvasa parkirano.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
zeta je to
TAKUMI
Ovo je ono... neću dugo.
![]()
Neka ga ne mari....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks