Ma kakvi, znatizelja samo, svaki dan ga gledam tu pa mi cudno sto propada auto![]()
Ja ti mogu saznat na koga se vodi auto ako ti što znači?
Ma kakvi, znatizelja samo, svaki dan ga gledam tu pa mi cudno sto propada auto![]()
Preko 5 godina se taj auto nije vozio, na firmu se vodi, a firma je blokirana zbog duga. Tako da se taj auto neće mrdat još koju godinu....
Hah e sprdnja, kako ne konfiskovase i prodadose auto kad je firma ugasena zbog dugovanja, no ka nasa posla
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kakva je kanturaca ne zasluzuje bolje. Treba ga zapalit i spasit tu travu.
TAKUMI
Kakvog monstruma jutros od Range Rovera vidjeh, bijeli sa 4 izduva, MK table, brutalan zvuk. Cijenim da je neka benzinjara sa 5.0+ kubika. Mislim da i nije stock cak nego neke tunerske kuce...
LUMMA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Pa sto radi Savic odje sto ne igra ligu sampiona hehe
Prije godinu na parking ispred chaplina gleda ga bilder i veli drugu bilderu vidji kako su ga kinezi iskopirali oca im:-)
Sent from huawei
Uvijek me zanimao IQ tih bildera i izbacivaca.
TAKUMI
Nije kazu savica vec menadzera nekog. Dobar je ali je nekako selo. Ne znam. Nije mi to to. Bolje da je uzeo Autobiography i cao.
Sent from my Samsung X Cover 3
Ti sto kazu reci da im je biznismen rekao.
Savica je auto a lezi kod familije u zetu.(kod malog) sto se druzi sa njim a njegov otac je menadzer savicu.
..a koliko je tvoj dio?![]()
She is only here to annoy herself!
Moj dio je da sam vidjeo na jednu stranicu da se prodavao ni priblizan ovome.
Jos 100km je presao taj (znaci smatra se polovnim) prodat je za 182 hiljade i logicno prosao je odma.![]()
Prekjuce su na slepu na Debeli brijeg bili ovaj Range Rover i Ferrari cini mi se.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Lambo huricane
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nenormalan auto. Ko ga to dovede? Btw ja mislim jedino Veyrona nismo gledali na nase table..
Savic ga vec ima duze vrijeme.
I Pagani neki ili onaj Koniseg
Sent from my Samsung X Cover 3
koji je inace najbrzi auto kod nas (sto se tice maks. brzine) a da je registrovan na nase tablice?! ja mislim da je onaj brabus rocket osim ako nije fake![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks