Page 216 of 701 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 17520

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

za ovo bi im u srecne zemlje vozacku uzeli i dali da plate kaznu od 2000 eura. A ovo se zove kretenizam-debilizam.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Ne mogu vjerovati da nekim toliko smeta eto vam čuknu vrata da bi radije čitavog života radili pogrešne stvari.... Rješavate posledice a ne uzrok...

Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

To je auto, obicna stvar, neziva. Ne treba se shekirat radi stete od dvaes eura. Ko ima za bmw-a ima i za lakirera.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Oni imaju najmanje para.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Jes... Pa treba svakih mjesec, dva kod lakirera? 20e? Svaki dobar lakirer će uzeti 100-150e za jedna vrata... A računaj da će bar dvoje od četvoro biti nagrdjeno...

Sent from my s7 edge using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Znaci pola forumasa kad bi se kakvih para dofatilo i kupilo kakvo dobro auto samo bi se poprecke parkiralo e divota....

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Kad pola grada ne umije da se parkira u liniju itd ne vidim problem... Ovi prvi svakako zauzmu mjesto ipo sa nekom ragom... Možeš i ti dva sa autom od 100 000e 😜

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Jes, u pg kad vidite zdravo auto ili je retard koji se parkira na 2 mjesta ili vozi auto kod limara svaka 2 mjeseca...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Znam da mi je auto KOMPLET bilo za farbanje posle 3.godine vožnje kroz pg... Neko te očeše, neko udari...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Jes, u pg kad vidite zdravo auto ili je retard koji se parkira na 2 mjesta ili vozi auto kod limara svaka 2 mjeseca...

Meni je zdravo auto, a ne idem kod lakirera pa pogodi sto sam i sto radim.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    809
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Znaci pola forumasa kad bi se kakvih para dofatilo i kupilo kakvo dobro auto samo bi se poprecke parkiralo e divota....
    Ne treba dobro auto. Ja imam BARACINU od ~4K, kupljenu prije godinu i po. Skoro sam je farbao, " sve sem krova, majstore" , sve od virtuoza crnogorskih parkinga, motorista koji prolaze izmedju auta, masnih gospodja kojima treba 3 metra da izadju iz kola, frustriranih maloljetnika oko kojih se vije paz raznih travuljina od zore...
    Od tada auto mi je konstantno za ovu temu - ako sam u grad parkirano je na trotoar, na isto mjesto. Na posao zauzimam ili dva mjesta poprečke ili sam prvi na parking a do mene je neko od komsija kome sam napravio mjesto da bi mi "čuvao" stranu. Doma je u garažu.

Ako ja mogu da pazim tu škatulicu od 4, 5 k kao da je Rols, ako mogu da stavim kvalitetne gume, redovno servisiram, svake nedjelje operem i usisam, dva puta godisnje voakiram radi sunca/kise/grada/.../ i xx drugih stvari onda me stvarno STOKA neotesana, nekulturna, ne izivljena i nemarna NEĆE potpisivat po njemu svaki treci dan.

poslato s Jadrana

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Ja kad sam vozio mercedesa jes da ga je tata sredjivao i pazio sam ga dje se parkiram u golfa 3 sam ulagao svoje pare i izmisljao sam parkinge jer neces ulagati pare i trud i dodje neka avetinja i mlati te vratima.
    Svako normalni sto pazi kola nece ga parkirati u neki sendvic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tom View Post
    Ne treba dobro auto. Ja imam BARACINU od ~4K, kupljenu prije godinu i po. Skoro sam je farbao, " sve sem krova, majstore" , sve od virtuoza crnogorskih parkinga, motorista koji prolaze izmedju auta, masnih gospodja kojima treba 3 metra da izadju iz kola, frustriranih maloljetnika oko kojih se vije paz raznih travuljina od zore...
    Od tada auto mi je konstantno za ovu temu - ako sam u grad parkirano je na trotoar, na isto mjesto. Na posao zauzimam ili dva mjesta poprečke ili sam prvi na parking a do mene je neko od komsija kome sam napravio mjesto da bi mi "čuvao" stranu. Doma je u garažu.

Ako ja mogu da pazim tu škatulicu od 4, 5 k kao da je Rols, ako mogu da stavim kvalitetne gume, redovno servisiram, svake nedjelje operem i usisam, dva puta godisnje voakiram radi sunca/kise/grada/.../ i xx drugih stvari onda me stvarno STOKA neotesana, nekulturna, ne izivljena i nemarna NEĆE potpisivat po njemu svaki treci dan.

poslato s Jadrana

To je taj post.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    809
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    To je taj post.
    Ne znam kako si ti ovo shvatio ali sam ja mrtav ozbiljan, i frustriran bezobrazlukom velike većine, a i nekulturom i vozačkom nesposobnošću istih.

poslato s Jadrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne nerviram se oko tih tackica, jbg, mora bit. Ali sam juce poludio kad sam vidio ogrebotinu od 7, 8cm na vrata, skoro pored retrovizora. Znaci mora je majmun da otvori vrata do kraja da bi na to mjesto ogreba. Stoka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tom View Post
    Ne znam kako si ti ovo shvatio ali sam ja mrtav ozbiljan, i frustriran bezobrazlukom velike većine, a i nekulturom i vozačkom nesposobnošću istih.

poslato s Jadrana
    Ja sam post shvatio tako sto se slazem sa svakom recenicom.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Ja se isto ophodim prema autu od 5-6000€ koje sad vozim kao i prema autu od 40000 sto sam vozio prije 5-6 godina necu se parkirat na haoticni parking kod and1 nego kod bolnice nema 100m,ja neznam kuda se vi vozite i dje se parkirate ali dobro ... isti auto vozim vec treca godina tacku jednu za te tri godine nisam dobio ni od koga bez od samog sebe jednu noc kad sam mrtav pjan opalio vratima u ogradu od kuce..
    Isto tako da imam mnogo love i da nemam neke druge prioritete sigurno bih vozio neku dobru masinu ali zbog svog meraka i ne bi ga nabijao ispred vrata podgorickih lokala..
    Ja imam neko svoje misljenje da ne postoji sansa bar u Podgoricu da u krugu od 200-300m od tacke odredista se ne moze naci siguran parking ali sto je vecina nasih ljudi ima naviku da slucajno ne prece 5m kad izadje iz auta to je neka druga prica....

Nisu vozaci ni po EU bolji od nasih to sigurno osim sto su neuporedivo obazdriviji prema pjesacima i motociklistima..

Nemojte mi zamjerit sto

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Ne laži, priznaj da lakiraš auto svako mjesec dva...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ja se isto ophodim prema autu od 5-6000€ koje sad vozim kao i prema autu od 40000 sto sam vozio prije 5-6 godina necu se parkirat na haoticni parking kod and1 nego kod bolnice nema 100m,ja neznam kuda se vi vozite i dje se parkirate ali dobro ... isti auto vozim vec treca godina tacku jednu za te tri godine nisam dobio ni od koga bez od samog sebe jednu noc kad sam mrtav pjan opalio vratima u ogradu od kuce..
    Isto tako da imam mnogo love i da nemam neke druge prioritete sigurno bih vozio neku dobru masinu ali zbog svog meraka i ne bi ga nabijao ispred vrata podgorickih lokala..
    Ja imam neko svoje misljenje da ne postoji sansa bar u Podgoricu da u krugu od 200-300m od tacke odredista se ne moze naci siguran parking ali sto je vecina nasih ljudi ima naviku da slucajno ne prece 5m kad izadje iz auta to je neka druga prica....

Nisu vozaci ni po EU bolji od nasih to sigurno osim sto su neuporedivo obazdriviji prema pjesacima i motociklistima..

Nemojte mi zamjerit sto
    Da ne vozim mozda bih ti i povjerova. Ajd reci mi dje parkiras ti auto pa ti nema tacke?
    Moje je svo u fase od kljuceva, od drugih vrata kad me cuknu.. Moje sacuvat ne mogu ni na drvo da ga popnem. A kad ga operem pola sata je maksimalno da se ne pojavi jato ptica, kojima se nepogresivo steski dok lete iznad njega. Pa prospu svoje male izmete po njemu. I sto onda mrzim ptice!?

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    536 Posts

Bice to dobro ne śekiraj se, ja sam mu ugradio hidrauliku pa kad pritisnem dugme za zakljucavanje on se podigne dva metra u vis samo ga cuvam od grana..ajte laka noc..

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Što se teme tiče, mnogi danas popiše consilium abeundi (iliti savjet da se livada napušti). Ja sam u zabludi živio da je ovo tema đe se, između ostalog, objavljuju slike ljudi koji zauzmu po dva mjesta kad se parkiraju, uz kvalifikaciju istih kao "degenerika". Sad ispade da smo mi jadovi što se parkiramo između onija linija ka da nam život od toga zavisi u stvari pravi degenerici, raspikuće neodgovorne, pijanice lole bekrije... Ima neki Citroen Kaktus, čini mi se, što ima vrata tapacirana spolja ka zidovi od ludničke samice, i o tome treba razmislit, ima tu neke simbolike
    Praštajte
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Ja nemam nista protiv da se svi parkiramo u liniji, i da su nam auta blizu, sve dok taj neko koji izlazi iz auto pazljivo otvara vrata pazeci auto do kojeg je parkirao. Ali takvih malo ima! Za mene je taj degenerik koji mi vratima auto zakaci. Tako da opravdavam to zauzimanje 2 mjesta. Sto neko pomenu gore, jedna vrata kvalitetno da se odrade ti treba min 100 Eura, ali, jednom kad ih ofarbas to meni vise nije isto!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Danas, Kotor. Momak, klinac neki, nadrkan, vozi neciju kćerku na motor. Kacige bez, odjeca normalna. Jedna kaciga se drzi na volan. Prosli smo pored policije, samo ih gledaju. Nista.

Pazi sad situaciju, treci august 2016, guzva haos, ovo dvoje na motor, bez kacige, stiskaju, grijesi i curica se zalijepi za stub od rasvijete. Momak polomljen se zaglavi ispod nekog kamiona.

Valja zaustavit ovakve. Bolje sprijeciti nego se posle jebati.

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    809
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Ali nošenje kacige " o laktu" je nezaobilazan modni detalj velike vecine ovih sa R-ovima, mnogo manji % je onih sa drugim tipovima motora koji to rade. Tako da bi se koeficient inteligencije motorista mogao mjeriti sa tipom motora koji voze( čast izuzetcima, koji uglavnom i nisu fleš motoristi)

poslato s Jadrana

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    59 Posts

Samo jos jedan slucaj u kojem se vidi kakva smo mi goveda seljacka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 216 of 701 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks