Imas kod mene u EuroSport 5e trening. Ali samo mi objasni zasto bi placao to toliko? Plati pola pjeseca 12-13e i treniraj.
Moram da spamujem, nevjerovatno da nidje u malo ljepsu teretanu nema dnevni trening za 1e plafon 2e nek bude! Nego te primoraju da platiš mjesecnu clanarinu, drug preporuka za soko gym kod sportskog centra jutarnji termini 20e sto je dzabe u odnosu na sve teretane te klase i bolje a benexy od srca želim da se ugasi pa nek gazda vidi da ne zivimo u dubai nego u montenegro dje je prosjek plata 300 eura i ko moze da prisusti najbolje ide po mom misljenju u najbolju teretanu sa grupnim treninzima a to je u gintas soko gym za 50e a ne u benex za 90
Sent from my 6043D using Tapatalk
Imas kod mene u EuroSport 5e trening. Ali samo mi objasni zasto bi placao to toliko? Plati pola pjeseca 12-13e i treniraj.
Bolje tako no ***** ga dodjem na 2-3 dana i onda se potrefi samo 1 ili 2 treninga, al eo odlozih put, za sad.
rm -rf /
U svim teretanama u dnevni trenizni skupi. Vani su i po 10e, dok je mjesecna pretplata 20. Politika cijena je takva, zele sto duze da vezu klijente, sto je i normalno.
Ima li ko iskustvo iz ove teretane Achilles u Moskovskoj?
Sent from my S7 edge
Ima li neka teretana u City kvartu?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ebo treniranje ovo je zakon
https://mne.etrg.net/product/slim-n-...=MNE+-+Steznik
ali "majica za mršavljenje"![]()
She is only here to annoy herself!
Istog trenutka kad je kupiš ti smršaš 15€. Možda su na to mislili...
al najace stave modela od 60 kg, ali za 15 eura stede 100 e mjesecno.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://fightsite.hr/kolumne/spavali-...upljene-masti/
Nije lose procitati.
Radim kardio zadnjih nedelju dana. Izgubio sam volju da dizem bilo sta teze od kasike. Svega pola sata provedem na tegovima, ostalo vrijeme radim dzak i traku. Juce sam se iscijedio. 3x10 rundi na dzak i onda jos 20min trcanja, malo jaci tempo. Kad sam kuci dosao frizider je bio pun, ali meni se cinio tako prazan![]()
vjerovatno je mislio 10 rundi po 3 minuta![]()
10rundi? Jedino ako je ivan strugar napravio nalog na cdm...
f6
ne bije se konstantno u džak..eto ga šabo sa mnom trenira pa piči po 10-12 rundi na džak a ima 40 i kusur godina
Bgm nije ni malo lako i jednostavno picit 10x3min na dzak.Ako to radis kako treba.
Sent from my D6603 using Tapatalk
10 rundi po 3min. Ma ne bijem iz sve snage stalno, nema mudonje da to moze. Malo rad nogama, bockanje, eskivaze..
atletska staza u BR jel otvorena cijeli dan za građane? I koja je plaža OK a da je blizu? Mislio sam ujutru u 7 da krenem na trčanje (oporavila mi se noga konačno bio sam zakačio onaj plantarni fascitis pošto sam trčao na stare patike na koje se izliza đon), tamo sam oko 8 do 9 da trčim i onda na plažu na brčkanje i sunčanje (ne može se tu nešto posebno plivat jer bi grčevi fatali nakon trčanja) do 12-1 pa nazad doma...svaki treći četvrti dan ovo dok ne počnu gužve
Otvorena je non stop a plaza ti je gradska najbliza ili susanj malo taman da prosetas...
P.S. Vidimo se u 7
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Bravo loverclocker, vidiš kako si dobar.
Nema ljepse stvari nego trcati ljeti pored mora. Pojedes nesto, ubodes se i na plivanje..Da ima zatvoren bazen ova Podgorica odvratna, seljacka tacno u teretanu krocio ne bih.
Jedno pitanje best bay protein koji je??
Sent from my 6043D using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks