Jesi siguran ono za Wizz? Ja bih se zakleo da u ponudi imaju letove iz BG..
Zaboravljate vrlo vaznu stvar sto se tice ovih letova za NY, a to su pomorci.
Ko radi za Royal Carebean npr. Maticna luka im je Tampa, pa dosta njih leti tamo. Moj buraz je 2 puta isao a mijenjao 4 leta. Dubrovnik - Pariz - Njujork - Tampa.
Ovako je mnogo prostije, jeftinije i ne ceka se zauvijek po Aerportima.
Podcijenjujete i Srpsku dijasporu kao i razne studijske programe. Mislim da je ovaj let nesto najpametnije.
+ dosta agencija kupuje puno za prazno i dobijaju povoljnije cijene.
Recimo ako uvezes PG-BG-NY-BG-PG. Karta povratna PG-BG nece biti 100 nego 50eur itd
One Ring to Rule them all...
Air Serbia je svakako pozitivna prica na transportnom trzistu Balkana, naravno dok Etihad stoji iza njih. Gubitke, ako ih prave, mi necemo snositi, pa me to ne bi puno zanimalo. Pored srpske, crnogorske i bosnjacke dijaspore ne treba zaboraviti ni Rumune, Bugare, Madjare, pa dijelom ni Hrvate kao putnike. Svako normalan ce izabrati presijedanje manje, i nizu cijenu.
Nego, gledam skyscanner sredninom septembra na relaciji PG-NY najjeftniji je Austrian, povratna ispod 500 eura.
Last edited by Escobar_BP; 24-05-16 at 08:14.
ne znam zasto ne bi ukljucio Hrvate i Albance? Politika? je**s politiku kada su pare u pitanju
bitno je da tih letova ima a sta je u pozadini nas apsolutno ne treba da interesuje
imate popust 10e ako putujete sa Voloteom... SUMMER16 je kod
Zna li neko je li potrebna tranzitna viza za presjedanje u Kuala Lumpuru? Par sati se ceka drugi let ne mrdam sa aerodroma
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
JAT je svakako priča za uzor spram našeg MA.
http://www.vijesti.me/vijesti/drzava...ubitasa-889223
eto serija članaka počela da izlazi...
DOSIJE MONTENEGRO AIRLINES: LET U KRAH
(nečitko)
Zg-Bangkok 316e e ovo je stvarno sprdnja od cijene![]()
Imas dosta datuma, evo jedan primjer za jun/jul
https://flighttix.de/flight-bookings...005/passengers
do 12 jula i od 1 sept pa do 8 dec...za novu god i bozic 417e
https://www.kayak.it/flights/ZAG-BKK...-20/2016-07-05
Last edited by kb8; 25-05-16 at 12:22.
taj rad..
![]()
A brate srecne li su generacije sto dolaze. Ja cu ovo izgleda tek u penziju vidjet
Sent from huawei
1000e za dvoje( gorivo i smjestaj zagreb) i tamo koliko moze trebat?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Tesko da moze povoljnije od ovoga
![]()
One Ring to Rule them all...
acs,
bio mi je drug prije 3 mjeseca i za 12 dana je potrosio 600e s tim da je uzeo oko 150e neke ture, 4 dana (day trip na 4 ostrva) s tim da je dorucak i vecera u restorane plus par prostitutki hahaha
avio Pg-Tajland plus hoteli oko 1000...za jednu osobu
a za ovaj let imas Dub-Zag 105e karta...Bangkok-Phuket 70e...hoteli otprilike 150e 12dana po osobi...vise se isplati avionom nego autom jer bi morao nociti 2 noci plus gorivo plus autoput
Gando...to je top cijena a i destinacije
Evo Zagreb-Sejseli za novu godinu nesto malo preko 400e...e pa stvarno nevjerovatno
Last edited by kb8; 25-05-16 at 14:52.
Ja platih Zagreb Tokyo 410 povratnu
prosle god u ovom periodu je bila iz PG 379e
Sad je preko 600
a eh...ne treba ici po svaku cijenu jer kao sto si primijetila u poslednje vrijeme svako malo budu cijene nenormalno niske...samo treba cekati![]()
Kako do beča najjeftinije?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks