Ono je grijeh Božji bio što ga ne puštiše da s mirom izije onaj popek...
Mandić je gospodin..Da se ne brka sa ovom poslaničkom fukarom, pa fino ka' pravi čoek koji drži do svog nivoa, u 'Kristal'...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ono je grijeh Božji bio što ga ne puštiše da s mirom izije onaj popek...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
moramo poc
f6
Dje se nalazi taj Factory burger. Sto je to?
Srbijanski McDonald
Sent from my Galaxy S7
Kakav je
Gore top ali ne mora da znaci da ce i odje bit, cemo da vidimo...
Sent from my Galaxy S7
Bitrate, kakvi su utisci? Nemoguće da ti nisi bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
i mene interesuje
Juce oko 21h podjoh s namjerom da se raznesem tamo od hrane, medjutim red kola bjese od burger factory-a do ulice slobode, sve jedan iza drugog parkirani a unutra se red ceka ka da su dzabe davaliTako da cu poc danas, mrzjelo me guzvat se...
Bio ja... I neću više
Prvo skupo, drugo ništa posebno...
Probah klasik, 2.5e (juče se dobijao djacki gratis) pojedoh oba lagano... Pomfrit hladan... Eto tako... Znaci da bi se najeo treba ti 5e...a za 5e odeš u kristal i najedes se ka coek popeka
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Ao ne radi mi to, dosta mi je kristala, perpera, mimijaaa![]()
Meni kao meni je duplo bolja mala gurmanska u perper nego ovo...
Još prvi dan a hladan im pomfrit... Ne razumijem
vidji cinjenica je da je perper odlican ali mora se malo mijenjat![]()
Poslije traumaticnog iskustva u Forestu sa ocajnom hranom i jos gorom uslugom prije godinu, juce bih prinudjen da tamo veceram sa prijateljima, navalili ljudi...Jutros, vjerovali ili ne, isti simptomi za sve, pizze i bruskete smo jeli..neki zuti iscjedak i krv iz grla, uz osjecaj mucnine. Ne zajebavam se. Ne sat posle, par sati posle..NEGO JUTROS. Ne kecap vec prava jebena krv.
Nikad vise proci pored necu a ne sto drugo. 2 puta u godinu podjem i 2 puta najgora iskustva u zivotu
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Dugo vec razmisljam da napravim neku stranicu na FB jer sajt i aplikacije ne umijem raditi. Kao sto ima ona carpooling kako li, dje ima masu clanova. Da se kreira nesto gdje ce narod moci da ostavlja kritike jer je ovo nesnosno postalo. Bukvalno sam sveo grad na 4 mjesta...Ima li zainteresovanih da napravimo nesto?
Forest city kvart?
Premala porcija a preskupa.... 11e neka piletina... I najjače od svega konobar koji donosi račun i umjesto 30e pise npr 8e... (udarili popust) ali ti ga naplate po full iznosu... Nece me tamo više gledati, inače bih ostavio sledeći put samo koliko piše na računu i otišao
I ja sam bio u burger factory, dosta ne organizovani, ceka se po pola sata, jeste ukusno ali premala porcija tako da sto se mene tice necu vise svracati.
Da pofalim kobasice u Inbox, igrom slucaja ih probah tamo i prva liga bjehu. Tvrdje malo, suve vidi se, preukusneBarem nama sedmorici koji smo pili tu
![]()
Mogu probati neki sajt sa iskucamtek sam poceo da ucim, ali mogu poksuati.
Sent from my MX5 using Tapatalk
E taj Forest. Kataklizma
Eto tako. Vise necu ni da eksperimentisem jer me iskustvo poucilo da jedino sledeci valjaju: HRC, primizia, kensington, maina u zetu, leonardo donekle. Sto se pg tice to je to.
Probaj al ne znam da li je bolje stranicu il sajt. Ja vam mogu dati operativnu podrsku u vidu uredjenja stranice i kreiranja sadrzaja
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks