Moze bit.
Juce sam vidio Mazdu CX3. Drk!!!
Mazda 3 facelift ?
Moze bit.
Juce sam vidio Mazdu CX3. Drk!!!
TAKUMI
bogami lijepa. sigurno si vidio onu trula visnja sa prelijepim tockom. fin auto benzinac 120ks dizel 105 mada je nesto velika razlika u cijeni, zestoko se isplati benz uzet
f6
Plava CT table.
TAKUMI
Gledam jednu svaki dan, sto je vise gledam sve mi se manje dopada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema izolacije![]()
TAKUMI
Pa zato je i cijena niza...
5l trosi dizel 8l benz. Ali dizel 105ks vala me ne mogu ubijedit da to do kolasina moze 4 izvuc
f6
Sve je to individualno i relativno...
Individualno da. A kad krenes sleper da preteknes uz crkvine a mazdica nikud e tad postaje relativno![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Vidi, ako je sleper dobro natovaren, mazdica ce posao obaviti, ako je prazan a vozac kamiona pod gas onda i jaci ce imati problema![]()
Ebes auto ispod 150ks.
Ebes auto ispod trista.
TAKUMI
Ebi ga....
![]()
Dosta je i 200
Sent from my iPhone using Tapatalk
koliko bi kostao plin za CX-9 to bi onda blio dosta korektno sto se tice potrosnje
5 metara a 17"? To mora da je zajebancija.
TAKUMI
Suzuki Vitara 88kW VS Mazda 3 88kW
![]()
Test: Mazda 6 G165 Revolution (redizajn)
Auto silovito povlači od vrlo niskih obrtaja, a ako pedalu gasa pritisnete do kraja, motor menja zvuk i pretvara se u pravu zver. Jednostavno, voli da se "vrti“ i sa podizanjem obrtaja kao da je sve raspoloženiji. Preko 4.000 obrtaja će iznenaditi svojom snagom čak i vrlo iskusne vozače, i neće posustati sve do 6.500 obrtaja koje vrlo lako dostiže, kao da ima turbo. Istovremeno, toliko je pitom i elastičan da tokom uobičajene vožnje traži vrlo ranu promenu stepena prenosa, pa se već pri 60 km/h bez problema vozi šestom brzinom. Verovali ili ne, uspeli smo da dostignemo deklarisanu potrošnju po gradu od 7,5 l/100 km. U proseku, oko pola litra je manja u odnosu na SUV CX-5 sa istim motorom. Koliko smo kod ovog automobila uživali u visokoj poziciji vozača, isto toliko smo sa velikim zadovoljstvom ulazili u svaku krivinu sa "šesticom".
Auto je projektovan tako da se u vožnji ponaša kao roudster sa dugom haubom i motorom smeštenim iza prednje osovine. U vožnji nam je izgledalo kao da prkosi zakonima fizike i da se naginje u pravcu prostiranja krivine a ne obrnuto.
Ovakve vozne karakteristike smo doživeli samo u automobilima premijum segmenta, kojima se Mazda u svakom pogledu približila.
Mazda 6 G165 Revolution
zapremina motora 1998 ccm snaga 121 kW (165 KS) pri 6000 o/min maks. obrtni moment 210 Nm pri 4000 o/min menjač manuelni, 6 stepeni dimenzije (d/š/v) 4870/1840/1450 mm međuos. rastojanje 2830 mm prtljažnik 480 l rezervoar 62 l masa 1305 kg pneumatici 225/45 R 19 maks. brzina 216 km/h ubrzanje 0-100 km/h 9,1 s,
Totalni best buy u klasi.
Tek sad mi je sjela sestica.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks