Ljudi, serete.
Meanwhile:
![]()
Ti sa guzonjom nece da mijenjaju jer je tesko tj tesko se mijenja. Ali nece da placaju itd itd
Sent from my Samsung X Cover 3
Ljudi, serete.
Meanwhile:
![]()
TAKUMI
Ne kapiram, sto ti znaci ovo? Slikacu i ja kad oces 7-8l potrosnju![]()
I ja 4l put Bara...
Razumijem kad neko prodaje auto pa se kune da 3.0 automatik, quattro ne troši preko 10-12l.... Al da neko prica da mu troši manje nego što je realno, ne znam...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Last edited by stefke; 23-05-16 at 17:13.
A ako je to potrosnja na ove 421km (ali bas cisto sumnjam) onda to auto ne vozis ti no ono tebe![]()
pocrkace vam ta auta kako ih vozite
tj za nase trziste pedala gasa se nece pravit
koji ce nam![]()
od ovih sto uvoze auta najbolje rade ovi sto uvoze totalne kante koje su mozda 200e jeftinije od auta u koje ima bar 1000 manje da se ulozi nego u njih, eto sve ti je receno
bitno je samo godiste dobro i da je dizel ostalo je nebitno, meni auto ima nove gume pakne original protokomjer i sve izmijenjano sto treba garantujem da je u boljem stanju nego 90% auta koja su 10 godina mladja u CG, i malo sam rekao
She is only here to annoy herself!
Duplo bi mi miliji bio da je na slici average 18mpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znam tebi, ali ja bih ga zapalio vjerovatno.
TAKUMI
Lanća libra 2.4 pg biogradska pg
![]()
ta lancia lybra je bio auto ispred svoga vremena
Pa e, i danas je grdna, kao i onda, da zna kukavica na sta lici nikad se upalila ne bi, sama bi sebi ventile pokrivila.
Sent from my Samsung X Cover 3
@Fabia Je li ti ono par "pixela" na display-u pasalo na onu drugu 7 sto pokazuje temperaturu?
kolko ja cuh/zapamtih, u jedan far se tesko mijenja, al ne vjerujem da se SVAKA sijalica u te megane tesko mijenja... A fala bogu, pola ih ne radi, ili im rikverc gori stalno, ili krece lajt shou totalni kad daju zmigavac...
No, dobro bi bilo da su Megani jedini problem, no svakom dvatestom autu koje prodje magistralom ne radi jedno kratko i/ili dugo
bwaahhaha![]()
(nečitko)
Verbalni brko, čemu se smiješ?
Poslato sa Huawei P8 lite
Skoro trista.
TAKUMI
Na 2000kg pretpostavljam?
Sent from my iPhone using Tapatalk
definitivno najjaca tema na cdm
ja sam probao da mrcvarim da bi smanjio potrosnju ali ne ideeeeee, razlika izmedju normalne voznje i mrcvarenja na 1500rpm je 1l , sto znaci da bi na 1000km ustedio manje od 10e (e vala nije vrijedno , no sta vise - vise kosta takva voznja drndajuci zamajac i ostale komponente motora)
vi sto vam trosi auto 3l u PG ste fenomeni ili imate jako dobre zivce... mene auto po bordu trosi 3l kad idem 50km/h 4tvrtom brzinom i mazim gas vrhovima prstiju i sve to na otvoreni put i ravnicu, e iskreno prije bih ga zapalio nego tako vozio
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks