Sansa mu je bila brutalna, ali nikad se ne zna sto bi bilo do kraja trke.
Mada, Hamilton moze da pobijedi jedino ako Rosby ima problem neki.
TAKUMI
Vidiš, ja sam do skoro bio upravo suprotnog mišljenja da Rozberg može da pobijedi samo kad Hamilton ima problem ili ako bolje startuje sa pola.
Izgleda da je stisnuo petlju i neće da se sklanja/ostavlja prostor Luisu za obilazak. Sve mi se čini da je od onog prošlogodišnjeg gađanja kapom, Niko drugačiji...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Lujo moze pobijedit svaki put, ali Benz to vise ne dozvoljava.
TAKUMI
misliš kao što nisu dozvoljavali Niku zadnje dvije godine![]()
She is only here to annoy herself!
Aha kapiram, Mercedes se pita. Vidjećemo, po toj teoriji (zavjere) možda su Niku i rekli da startuje iz "pogrešnog" moda da bi obišao Luisa na startu. Stvarno ga je na startu oduvao...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kakva sinhronizacija...
https://twitter.com/Gianludale27/sta...47155187601408
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Lujo ce ga dobit u istim uslovima 365 dana u godini.
TAKUMI
nema šanse
Samo da se jos jednom potrefe ovako do kraja sezone i ja sam zadovoljan.
Premrzni uglavnom, mercedes kao tim isto, tako da nesto nemam "obavezu" oko ovog incidenta.
Otkad je poceo Max nesto mi se dopao i sad zvanicno navijam za njega
Samo naravno da Kimi bude na podijumu jos par puta, valjace
Ne znam sto je prica gore bila da nije napao ovog malog...ja mislim da treba kapa da mu se skine sto je mogao da ga prati uopste.
Sem brzine na pravcu (ako je u DRS) Ferari nije mogao ni da primirise RBR.
Eto Dani je nadoknadio 5 sekundi za Sebom sa novijim gumama pa nije mogao da ga obidje i iako su oni napadi zanimljivi i lijepi za vidjet' bili su idiotski.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
moje misljenje je da je ferrari generalno bio brzi od RB na ovoj stazi u trci...i da su kojim slucajem obojica bili ispred RB mislim da dani i max ne bi mogli nista da urade.... a zasto ovo mislim, pa zato jer ferrari kad je sam bio na stazi ili odvojen od RB vozio bolje i brze krugove.... ali 3 sektor im nije dozvolio da preteknu RB, jer su tamo gubili citavi vikend....a onda sto se tice Seb-a nejga je dani stigao jer je imao prilicno novije gume... isto tako malo su i taktiku promasili...
zašto ne vidimo i oveinače prve sezone Rozberg 2 pobjede LH samo onu jednu na sreću, na kraju samo 18 bodova manje uz 2 odustajanja više
Zato sto je IMAO MASU KVAROVA, i zato sto su ga usporili. Aj daj mj razlog zasto su svičovali inžinjere.
TAKUMI
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znaci slazes se da bi obrijao Rosbija svaki dan (identicni bolid i uslovi)?
TAKUMI
naravno da ne![]()
Daj neki Rosbijev potez koji te nacerao da kazes: da, ovaj mali je genijalan (osim onog najbrzeg kruga kad si uzeo 3 some eura).
A ja ti mogu izbrojati minimum 3 slucaja kada je izgurao vozace sa staze.
TAKUMI
Bah, dojchland skola voznje, gdin koji je stradao na skijanju radio je kao 1 i 1, eN puta drastichnije i gore od ovog, i to ne ovako, vec full njegova odgovornost.
Pravac, simbolichnih 300+ kmh, Hakinen brzi na pravcu komat, krene pored, veliki shampion u njega, isijeche ga za zatvor sa max obezbjedjenjem.. Sjecam se Hakinena kao da je bilo juche, kako mu mashe u nevjerici, iako su i dalje na 300+kmh, -Jesi ti normalan, oli da nas pobijes retardu?!
-Usisivachem bi ih kupili da je doslo do dodira pri toj brzini. No Hakinen pametno, finska skola, hladne glave kad je najbitnije.
><
Siguran je u sebe kad je tako lako izjavio ovo boldovano.
Rosberg, however, is still not happy.
“I feel no solace that Niki Lauda blamed him (Hamilton),” said the German. “I have lost a win and 25 points.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks