Kad Policiju krenemo posmatrati kao NAŠU, a ne...
Lako je doci do toga ko je ovo postavio, pitanje je samo ima li volje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad Policiju krenemo posmatrati kao NAŠU, a ne...
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Jebeni snijeg... WTF!!!??? Odakle više pobogu...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
HAhahaahahahahhahahaha a neka kod vas u PV malo.. Da vidis kako je kod nas... Beyond the wall kunem ti se... Ovo Starkovi nemaju
One Ring to Rule them all...
Online izjavljivanja saucesca po portalima i RIP-ovanje.
Moderni,urbani,digitalizovani sapatnici...
Prica mi neko kako je ovog djeteta sto se utopio otac osigurao na 200.000e, kako je razveden od zene, ovo ono , i to mu pricala neka zena...E ne znam, da pocnem pricu sa njim, mada je pricao mojima, je uzaludna sa takvim ljudima.
Nerviraju me pjesaci koji pored trotoara idu ulicom, isti mantrak za bicikliste.
Mali Ogi... Ali sve mi je jasno volio je vodu, iskrao se i posao na Moracu jasno mi je i da je skocio ili se okliznuo sve to mi moze bit jasno.
ALI DIJETE KOJE SE PLAŠI MRAKA IZADjE U 4am I SETA NEOSVIJETLjENOM ULICOM i OBALOM??? E TO ME JE*E
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Sat Daniel Wellington sa onim platnenim kaisem. Oj kakav gadluk a iskace sa svih strana.
Fin je sat, al jbg stavili ga sad u opis prosjecnog Podgoricanina-Podgoricanke.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kaze onaj tzv advokat Begovic:
"Gdin Marovic ce odmah po izlasku iz privora,BUDITE SIGURNI odmah posjetiti RENOMIRANU medicinsku ustanovu" !
Smradu sa smradom ... narod ne moze ni kod izabranoga doktora poc' bez zveka ,a lopovcine idu u RENOMIRANE ustanove.
Da bog da vam SPUZ bio naj-renomiranija ustanova ikad koju cete posjetit !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
I ti bi da imas par stotina milona koje niko ne pominje
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
http://www.avaz.ba/clanak/236102/trz...nje-seksa-imam
Što mi je trebalo da ulazim uopšte na članak.. Možda mi i ne bi bilo gadno da je neko drugi ovo izjavio, ali ovu ne mogu smislit.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nerviraju me sujetni ljudi.
Površina oko Vektre.
Pa je li moguće da onoliko banki, firmi, ministarstava, kafana, kladionica, ruleta i stanara(!) i nikome ebeno ne smeta što im duž onih holova gdje im se ulazi u poslovnice - zgrada prokišnjava, holovi su sjebani, povađene pločice, ***** od golubova. Trotoar za prelaz pješaka kod ebenog elitnog Dalija stoji tri nedelje razbijen!
Elito iz svinjca!
E ono kod dalija je slika i prilika i drzave i grada i ljudi i elite.
Dođite u Pljevlja, pa da vidite trotoare i ulice. Kad voziš, ko da igraš igricu ili voziš slalom... Ako izbjegneš rupe, onda te pješaci dočekaju, za njih pješački ne postoji.
Koliko smaraju sa Anastasijom posranom, ne smijem uć' na fb od pokušaja duhovitosti.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nije vala da se o$ekirah nesto oko toga ali umiju li ovi nasi weathermen-i jednom strefit vremensku prognozu i to ne za nekoliko dana no za $UTRADAN. Ako su tu upali dje su preko veze, neka barem citaju sa accuweather ili slicnh sajtova koji za razliku od njih umiju i potrefit nesto.
Nervira me postar i cinjenica sto je "nas". Zapravo nije nas uopste, ali eto. Budala mi otvara pismo i onda me zove i kaze dobio si pismo imas intervju u americku ambasadu, jos mi govori datum. Ja jednostavno ne mogu da vjerujem, lik mi ladno procitao pismo. Umjesto da mi donese prvo pismo, ili da me zove da potvrdi je li za mene (prije 3nedelje mi je isto doneo pismo iz ambasade) on mi cita pismo pod izgovorom da nije znao je li za drugog marka, koji zivi u drugo naselje i kao ovi iz ambasade nisu specifikovali koje naselje. Dakle, tako bih ga zapalio,a ne mogu nista jer je svojti. I prije 2-3godine je otvorio jedno pismo upuceno clanu porodice. I tad smo ga upozorili, i eto opet nastavlja praksu. Najgore je sto i ako ga prijavim, na kraju cu ja ispasti zao, los, najgora osoba, eto, jedva cekam da napustim ovaj j***** mentalitet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks