Ali i Vettelu su gume novije samo 2 kruga u odnosu na Kimija.
Gume su im već stare 15-16 krugova a treba još toliko da izdrže...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ali i Vettelu su gume novije samo 2 kruga u odnosu na Kimija.
Fetel im se ne primiče dovoljno brzo, možda čeka da im gume počnu propadati. Ferari je ovo ili odigrao da budu Kimi 1 a Fetel 2 ili Fetel 1 a Kimi 3 ili 4. Ili su sve zeznuli, ne znam više... Ajde Kimi!
gume su na startu medium najduze drzale 24kruga...sad su laksi bolidi..da racunamo da mogu jos koji preko..to znaci da ce.morat sebu da drze.oko 30 krugova
ne znam ko im je.glavni takticar u tim..ali ako zeznu vetela.za.ovo ttreba ga.javno objesit
Ne mogu vjerovat ali Max izgleda dobija trku...
A i Rikardo će pitati zašto je on išao u box 3 puta a Max 2 puta...
Svaka cast za Maxa.
Svaka cast za RBR, kako znog odluke da nogiraju Kjata i daju sansu ovom momku. To je tim!!!
Ferrari ponizen i porazen...totalno!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
e sad....nije.mi jasno u startu zasto su krenuli da pokrivaju danija....imali su pobjedu za vetela...
Svaka cast Ferstapenu, kakvo objasnjavanje svjetskim sampionima, a posebno Raikonenu koji je potpuno besmislen vozac. Covjek je 20 krugova u okviru sekunde i nijednom ni pokusao nije da napadne. Steta sto je Ferari pao na ove grane i sto upropastava Fetela i losim zamjenama guma i suludim strategijama, a pogotovo sto drzi Finca koji je presmijesan vozac. Katastrofa ko ima titulu svjetskog sampiona.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
rb je duplo bolji u trecem sektoru od.ferrarija...i uvijek su imali bolji izlaz na.startno ciljni pravac...
uglavnom ferrari je.i ovdje.poklonio pobjedu drugom timu
Svaka čast Maxu.
ali red bull ih je ladno izradio...ko je ocekivao da ce zrtvovat danija u onom momentu da bi uzeli pobjedu za.maksa...ali im je.bilo jasno da ne.mogu sebu nista...
i ladno su ih navukli na.tu foru
Na papiru su 3 stopa brža od 2, time će se opravdati za Fetela i Danija. A zeznuli su ih obojicu...
Prva pobjeda u prvoj trci za RBR, i najmladji pobjednik u istoriji F1.
TAKUMI
Ferrari je postao smijurija od tima....
Zali boze dje Vettel traci svoj talenat...
Svakim danom sve vise razumijem Alonsa sto je odarao totalnu nepoznanicu prije nego da ostane sa ovim nesposobnjakovicima.
Tuga...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nemoj Fabija da te čuje :-)
Kvyat najbrži krug trke napravio.![]()
kakva trka braco moja mila...max i red bul bez greske..ferrari opasan ali nedovoljno....mercedes ce se us*ati u sezonu posle danasnje trke...bice zanimljivo ako nastave ovako da prave greske a tu su cetvorica doktora iz red bula i ferarija da se bore za titulu....ako bi kojim slucajem bilo koji od njih osvojio ja bih bio zadovoljan....
a najjaci lik je ludi Kuyat...drzao je rikia i vetela u milimetar nekoliko krugova..tacno sam ga vidio kako se zakucava u rikiarda
Kvijat je bio na svežim mekim gumama a ova dvojica na istrošenim medium...
a sto ce crni rus...izasao je sa.novim gumama iza.ove.dvojice...preteci ih nije mogao i to je to
Red Bull, sto rece neko juce sa jacim motorom slobodno bi katanac na F1 stavio.
Ferarri propustio jos jednu priliku, a sto se Mercedesa tice po mom misljenju 100% kriv Rosberg.
Sent from Nokia 3310
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks