zamisli kad smo mi u livadsku crnu goru dosli u situaciju da nam prodaju organsko mlijeko kravlje.
f6
Mislis da ih ovi na veliko sto prodaju hrane na livade? Jedino ako od neke babe ili djeda uzimas sa sela pa znas
rm -rf /
Ne znam... Kod nas postoje prodvaci organskog ali prje bih to nazvao "domacim" povrcem, mesom, mlijekom... Ni u sta vise covjek ne moze biti siguran. Sve ti je jasno kad je kilo piletine doslo kao kilo nekog povrca. Ne ide.
Ja nikad ne kupih piletinu ispod 4.5-5e. Nisam uzimao te zamrznute i čuda.
A što se tiče čitave pomame GMO il organsko il trte vrte, na to se nema uticaja. Potruditi se pronaći provjerenog prodavca na pjaci i slično, i to mu je što mu je. Ima mnogo gorih stvari po zdravlje, a danas je sve modifikovano, nabudženo, nakrcano aditivima, konzervansima itd itd itd...Tako da se nećete spasiti, neko će biti više neko manje podležan.
Za početak dosta da se mnogo više ljudi bavi sportom, smanji čips i slične drkalice, lets take it from there.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
rm -rf /
Не могу да видим, што је то било :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Mimo nera ima li koja teretana u PG dje se moze platit 1 trening samo? Bitno mi je da imam dje cucanj da radim (ne smith masina...)
rm -rf /
Mislim da Benex 5€ naplaćuje pojedinačni trening.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima li dje manje xD
Em sto je skupo em sto je daleko, bolje mi na konik 15 platit mjesec, manje bi mi zao pare bilo i ako odradim 2 treninga top
rm -rf /
Mislim da je i Fantastic u bloku 6 imao pojedinačne treninge. Imaju one držače za šipke koji se premještaju, nije fiksna konstrukcija. Unose se i iznose po potrebi. Jedino što već oko 5 sati u praznoj prostoriji počinje aerobik pa se mora ranije odradit. Makar je tako bilo prije jedno skoro tri godine kad sam zadnji put bio tamo. Čini mi se da je 3€ tada bio pojedinačni trening.
Vidjecu to, fala. Ova moja teretana odje radi 24/7, ljepteeeeeeeeee
rm -rf /
Zar toga ima u Podgorici?
Ne, u BG, zato trazim u PG nesto po treningu dok sam tu par dana.
rm -rf /
I bijaše mi nelogično da ima kod nas tako nešto.
Fala`
rm -rf /
4e 1 trening za muskarce, 3e za zene.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks