dobri sicevi![]()
Nek je sa srecom, dobra oprema.
Imao sam priliku voziti ovakvu sa 150ks, jedina zamjerka mi je mjenjac, dosta tromo odradjuje prenose kad je u D, bolje ga je voziti u tiptronic modu.
dobri sicevi![]()
She is only here to annoy herself!
kuća.
jedina mama ovome autu je sto je stigla na set zimskih guma sa celicnim felmama i reno rotkapama.... ko zna dje je zavrsio ljetnji set.....![]()
haha kako si ih vješto sakrio![]()
meni ove grdosije ako nisu na 17 cola budu nekako hendikepirane
Ada nije strasno coce, korektan je tocak![]()
Sjecam se (posto mi je sura vozio takav) da su felme fabricke na njega bile 18"
povlačim gore izrečeno...
nego imam jedan problem...kako dodjoh u pg sinoc...vrtim stanice i kako uhvatih neki na 88.1 tako se zakuca citav radio...stoji alarm interrupt i nema sanse da mogu bilo sto da radim ili promijenim stanicu...mogu samo da smanjim, pojacam i ugasim radio...
je li realno da se sluze forama da emituju safety info??? sto je jos bolje ne mogu nidje da nadjem opciju da to iskljucim, a u upustvu stoji ovo
How to ensure receiving the emergency announcement?
The car radio is designed to receive public safety messages. If caught posting security
ty reporting system interrupts reception program or listen to a CD. During the message is displayed
show "ALARM".
to je posrani SRPSKI radio... svaki put i mnei isto uradi kad "listam" da nadjem neu stanicu... poludim kaaaa leptir...
fora je da ugasis radio, cim upalis odaberes stanicu na neku od podesenih na 1-6... nista ostali dugmici
mozda moze i sa promjenom sa CD-a na radio, nijesam siguran - bar se tako ja dvijam
inace - srecna trgovina, boljim da ga zamijenis... i kad ti je prostor bitan, moga si scenic-a uzet... kaaa kuca je velik i prostran![]()
ja sam i gledao grand scenica.... ali ovdje se prodaju najvise one kreatke verzije...i sve dovoze one suve, bijele....
ja sam renoa gledao samo u nekoj top opremi.... i kad mi je nalecela ova laguna, jos je u vrhunskom stanju, nisam je mogao propustit za ove pare...
auto provjereno, prethodni vlasnik je i metlice brisaca mijenjao u ovlascenom servisu, kilometraza prava, a na limariji vjerovali ili ne nema jedne jedine tacke da sam je vidio...
Limuzina bas lijepo izgleda, ali kad su vec tu djeca, onda nijesi imao izbora
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Prijavi po mogucnosti Agenciji - to ne bi smjeli da rade... ja sam im pisao bezuspjesno...
Cijena je TOP...
Ja sam redovnog scenica uzeo za 6800 prosle godine. 10/2010 godiste od opreme je paket ispod potonjeg (znaci bez koze, parking senzora i bose sistema od zvucnih stvari)...
7.500 me izasao sa svim trckalicama, papirima, rezervnom gumom (jer je dosa samo sa repair KIT-om i slicno)... nije sto ga ja vozim, ali je predobar auto za te pare
Kakva je situacija sa auto menjacima kod ovih novijih Renoa ja sam imao sad vec davno patku restajilng 1.6 16v tiptronik gore auto u zivotu vozio nisam..
Nek je sa srećom, jedino me strah ovoh menjaca, mada volim automatika.
Enterijer je bruka.
Skoro sam sam sebi rekao ako nekad budem "morao" vozit karavana to ce biti laguna, tako da...
poslato s Jadrana
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks