To je termodavač.
TAKUMI
Da nije neko isao skoro do HN preko NK, jel put ok ?
Zastoj od 9 do 12 i od 2 do 4.
Makadam, to đe se radi.
i njima je rok zavrsetka radova do pocetka glavne turisticke sezone ?
Kad su oni ispostovali rokove. Probijaju ih samo tako!
Ja bih samo preporucio turistima da zaobidju CG ove sezone.
TAKUMI
Broj nekog ko ima Golf 5 u djelove, otpad neki?
poslato s Jadrana
Više bi mi odgovaralo Pg jer ima ko donet za Bar, ali šalji ako ne nadjemo nidje drugo.
poslato s Jadrana
Može ti poslati dio kurirskom službom to ti bude 3,4e... I da ti njima platiš i eto
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Kako se cuje kad ode plivajuci zamajac? Da li da radim repariranje ili uzmem novi ovdje kod nas?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Novi, nikako reparacija.
poslato s Jadrana
Čuje se da nešto lupi kad se auto ugasi.
Inače auto trese na ler, i dosta trese prilikom kretanja itd.
Meni ne trese previse nego mi lupka, kad pustam kvacilo. U ler isto to malo lupka, ali kad pustam lagano kvacilo i kad kvacilo blago stisnem dok stojim lupka.
Koje auto...? Znam kad sam mijenjao set kvačila da mi je ispalo masu jeftinije u Čačak, sa putnim troškovima, nego kod nas...
#fakenews
Passat karavan 2004. 1.9 tdi.
A lupanje kad upalis?
poslato s Jadrana
Nista posebno, samo tresne auto malo vise nego ranije, poci cu danas rekose mi da ima u donjoj gorici neki sto bas rade kvacila pa da vidim sto ce reci.
Treba mi plasticar ili limar da moze danas posle 4-5 da napravi zastitnu duznu plastiku ispod auta, komad se od krsa odvalio i treba da se zakaci/zalijepi gore. Ako imate koga javljajte odje ili na PM
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Stope djeluju ok, kineticki zamijenjeni, zamajac zamijenjen u setu, jedino ako nije pri mjenjacu nesto?
Što je špulja?
poslato s Jadrana
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks