Dje su bile prodavnice namjestaja Marko Radovic?
Ulaz u NP Lovcen koliko košta i koliko je daleko pješke izać do na vrh Lovćena? Nisam bio zadnjih 15god, a treba neke prijatelje iz Poljske da povedem gore...
Zavisi odakle pjeske da krenes. Autom mozes skoro do samog restorana, a imas oko 460 stepenica, pa racunaj koliko ti treba. Imas sajt nacinalonih parkova pa tu imas cijene
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Od naplatne rampe do parkinga? Da ih prošetam malo![]()
ima dosta, a tu kola nemaš đe ostavit.
nothing comes from violence and nothing ever could
A od rampe imas deset km do gore, ako ne i 15
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala na informaciji.
Razmisli da li da ih setas toliko... Od Bjelosa do gore...
Mislim, da se razumijemo ja sam jedne godine na trke dosao busom iz Pg do stopa, pa od stopa do vode gore pjeske ali... Ne bih opet...
Ako cete da setate podjite na Ivanova korita pa do mauzoleja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li neko što ovo puca na Stari A?
Ne puca na Starom, no sa Gorice ... Dan pobjede nad fašizmom i tako to...
Sell the Vatican, Feed the World!
Plotuni sa Gorice...
Dje da uzmem fudbalsku loptu (da nije u krv) a da valja necemu? Znam da ima po buticima ali su tamo od 35 pa gore....
Nidje.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Isto pitanje ali za kosarkasku 🏀
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Last edited by Sten; 08-05-16 at 20:02.
A koja je standardna velicina?
Sent from my C6833 using Tapatalk
Hvala @Sten
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Kako dođu lijepi dani ja počnem da se topim. Jedem bukvalno sve što nije svinjsko, slatko, sokove, po 3,4 obroka dnevno ali ne pomaže.. U 20 dana smršah 3 jebena kg a zdrav ka' drijen i što je najgore samo jedem. Što da radim da povratim ta 3 kg i dođem na idealnu kilažu? Da preduhitrim pošalicu sa svinjskim mesom, to možete preskočit'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
I ja sam sam se prošle godine zabrinuo taman neđe u ovo doba, 77kg na 188cm uh
Sad sam već na 81, samo sam povećao količinu hrane koju unosim ahahaha
Last edited by Markys; 09-05-16 at 10:32.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
I ja to pokušavam ali ništa se ne može na silu. Jutros naručih picu iako nisam bio gladan i naravno ostavih 2/3 pice...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako pusis, batali pa ces da vidis kako se lijepe kilogrami![]()
Sacekajte koju godinu, omladinci...
Ili to. Imam druga koji ima 140kg, od malena se znamo i vazda mi je prica i psova me kako sam tako vitak a jedam vise no on kukavac duplo. Ni sam nisam znao stvarno kako je to, jeo sam vazda ka provaljen, nisam bio mrsav, kilaza mi je gotovo idealna bila. Do prije neku godinu kad sam poceo na oci da se debljam, metabolizam se valjda godinama promijeni ili sta li vec.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks