Vjerovatno ne šalju za Crnu Goru iako je na listi
da ne postavljam ovo pitanje nedje drugo...
Zadnje 4-5 patika cipela sto sam narucio sa Sports directa ubijaju mi noge kako smrde.. To mi se nikada desavalo nije, obujem ih par sati carapu moram da baci da se pere inace cijela kuca smrdi. Operem ih opet par sati ista stvar.
U patikama/cipelama koje nijesu sa SD-a nikakav problem nemam...
Pa reko da vidim ima li jos neko isti problem ili sam is3povao...
One Ring to Rule them all...
Ja nisam imao problema do sada, narucio sam 3 para patika do sad.
Koliko treba paketu sa airmail-om da dodje iz USA?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
prvi put da mi ovako pise za posiljku, zna li se je li ovo stiglo i dje je stiglo? na sajtu poste nema informacija.
![]()
Ima li neko iskustvo ako npr registrujem kreditnu karticu banke koja se nalazi u Srbiji, preko koje bih plaćao, umjesto moje koja se nalazi u Cg preko koje trenutno plaćam? Trenutno sam u Srbiji, a ova ***** od kartice mi ističe pa ne mogu da poručujem ništa.
Super. Kad si to narucio ? I kad ti je stiglo u New York ?
Dako i meni stigne, provjeravam nasu postu sa tracking brojem jer mislim da ga oni registruju, ali jos uvijek nada.
Evo i meni stigao paket. Dakle 8 dana iz New Yorka do ovdje. Not bad. Ali mi je zato sve unutra ni da su ga stavili u sporet, ja ne znam dje su ovo drzali da je sve tako vruce.
Last edited by siraj; 09-05-16 at 17:41.
China post sigurno ovo drugo gusla minimum mjesec...
Meni danas stigao neki paketic 12 dana sto je extra,isto ebay HK sa china post u zadnjih 10 dana imao sam 4-5 posiljki nijedna nije prebacila 15 dana a sa singapur post iimam isto 5-6 stvarcica svaka prebacila mjesec nista jos ne stize
Last edited by METZ; 09-05-16 at 23:02.
ukucaj tracking na sajt poste cg
nije mi otisao citav post,nisam ni vidio...
ako nema na sajtu cg poste sa tim tracking brojem,onda ne mozes imati ni na jednom sajtu informaciju da je posiljka u cg...tako da zanemari tu tracking info
a dje da zanemarim, sad ne mogu da otvorim dispute protiv prodavca (iako je rano) jer svakako lijepo pise da je posiljka stigla u cg a nijeeee.
ako nije problem mozes li napisat sto si narucilo? da ga carina ne zadrava?
f6
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks