Nema na čemu ;-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ok. hvala sparky
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Nema na čemu ;-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Jebes fedex onda, bolje mi je narucit kod druga u Njemacku pa platit porez nego odje placat veci shipping i porez i ovim govnima troskove
rm -rf /
Idem ja poslom često tuda pa lagano, a i šalje drug stvari ili dodje
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Zna li iko što su na AliExpress nabili cijene shippinga?
Slabo koji proizvod da ima shipping kineskom, Hong Kong ili dr. poštom već većina DHL, UPS i dr.
Vec je bilo price o tome... Nagadjamo da je zbog svih onih koji su robu koja im je poslata sa tracking brojem koji nije u onom formatu XY********CN i sl, prijavljivali da im nije stiglo, pa uzimali full refund prilikom dispute-a... Tako da smo ostali bez najjeftinijeg nacina dostave...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da sad gledam neke stvari koje treba da mi stignu sa free shippingom sada na skoro sve je paprena dostava,divota...
Ne znam, i ja sam vidjeo da je eBay i dalje ok...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ebay je malo ozbiljniji,placa se paypalom, a paypal ce dokazati ako varate,vjerujte mi![]()
danas mi je stigla posiljka sa sport direct-a preko DHL-a (4 dana putovalo zbog praznika). Cim je stigla u PG status na DHL sajtu je bio Delivery arranged no details expected
Pozvao sam DHL da mi pojasne, kazu da od 01.01.2016. DHL automatski odradjuje spediciju i dostavlja robu na kucnu adresu za 5EUR ...
upoznati smo vec, bila je prica o tome unazad par stranica
hvala na info, trazio sam ali nisam nasao. Sljedeci put gledam bolje prije posta![]()
Eo 4 dana
01.05.2016 13:49Arrived at sorting center
Jamaica NY 11430
Cini mi se da se stanje na aliexpresu popravilo kad je u pitanju siping za CG?
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
jes malo Free ShippingtoMontenegro via China Post Ordinary Small Packet Plus
gledah neke telefone i nadjoh prodavca koji za CG salje preko DHL-a FREE... i tom slucaju, koje mogu troskove ocekivati od strane DHL-a naseg? roba se krece oko 160e (htc m8gold) al bi prodavac stavio vrijednost ispod 150e.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Djuka brate pazi da nije prevarant posto je to bas sumnjivo. Troskova drugih ne bi imao osim da ti to dhl preusmjeri do PV
Sent from huawei
Kad ti ga dostave,dajes jos svega 5 eura.
Sa tom cijenom od 160 eura koju je postavio ,trgovac namiruje troskove ka DHL-u unaprijed.
Nemoj se zavarat da DHL stvarno radi nesto besplatno
edit
sto kaze @kaemSe, samo obrati paznju na reputaciju trgovca. Ako je trgovcu jaka reputacija i ima veliki broj prodaja, samo naprijed.
Last edited by DJuzla; 06-05-16 at 08:00.
Mirise mi na to da ces cekati da ti posalje telefon, pa ce on odugovlaciti, ti pokrenuti diapute i dobiti novac nazad...
Supruga je tako beke jakne nasla free isporuka dhl-om i bilo je 10-ak dana tamo amo i na kraju full refund...
Tome pribjegavaju ponekad prodavci, ne znam zasto... Valjda da u kratkom roku nabudze broj porudzbi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Izgleda da se stvari vracaju u normalu sa cijenama isporuke... Imao sam par itema u wish list sa isporukom od 60-90€, od jutros je free...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks