BMW 507, cisto da se zna ko je tata Selbi Cobri![]()
Je li ovo ford ili bmw?
BMW 507, cisto da se zna ko je tata Selbi Cobri![]()
Sa biznismenom pricas o tim stvarima?
TAKUMI
:lolblue:
Sent from my Galaxy S7
Pa da imam para toliko vjerovatno ne bih bio bezbjedan pogotovo na Balkanu, a ne zivim u PG, tj zivim po koji mjesec, a auto je jako mocno znaci kad se pojavi uf. Nijesam ja previse zaludjen njime ali za tu srvhu bi bio super, u suportnom range mi je odlican za suv, jedan porsche kao sportsko i neki mali auto za do teretane i prodavnice(i motor sportski za ljeto, i jedna jahta, i privatni avion) hahaha, ovo ono sto bi bilo kad bi bilo
![]()
rm -rf /
Pod 1) model je iz 1956
Pod 2) proizvedeno je 250 komada. Strašan model na koji je BMW izgubio oko 14 miliona tadašnjih nemačkih maraka.
BMW je imao da propadne tih godina i da nije izbacio model 600 tako bi se i desilo...
Čuvena impala ih je koštala imena.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nedje pise 55 nedje 56, nebitno je. Ko je idje pominja bilo sta drugo sem izgleda? Poredi se Iseta raspala sa 300SL Mercedesom, malo objektivnosti ne skodi. Drugo, 10 god je auto mladje od Cobre koja je izasla '65, iznosim samo cinjenice. No je to za drugu temu.
Sent from my Galaxy S7
Niko ne pominje kobru / on zapeo za nekakvu kobru.
Dobro bmw ne moze nikog da kopira nikad nije nista ukrao.
Ovaj model gore lici na milion kola...Ali svi su krali tih godina od bmw^a smijurije tadasnje.
Druze reka si Ford a Šelbi Kobra je Ford ako nisi zna'. Kopija bmw-a 507 koji je izasa 10god ranije. No ne znam sto se ja raspravljam odje i sa kim, u pravu je Fabia.
Sent from my Galaxy S7
Raspravljete se sa biznismenom koji je licno 1997 godiste.
Razumije se kao Mara u kriv kur@c. Samo sto je Mara isti probala.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bitrate sto ce ti ova safra
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
hahahahaha ovo je najjaci topik zadnja 2-3 dana
bitrejt, ti si benzinac jadan, sjedi smirom
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
W203. Naslonio koljeno na tapacir od vrata i svi putnici se okrenuse da vide sto pucketa...
TAKUMI
A dobro, 16 god. staro auto, mora malo "popuštit"![]()
Sorry, W204. 2009 godiste. Mjesta? None. Udobnost? Rolerima niz stepenica.
TAKUMI
Za mjesto tacno, za udobnost tacno ali onaj 220cdi motor od 170ks je mozda i najbolji sto se tice performanse/potrosnja. I nemojte mi pricat da je nikakav motor, drug je presa 250 iljada sa njim, taj auto se vozio puni gas vazda, zrdja je u S cini mi se. Jedini problem za to vrijeme sto je imao (sto je i generalno boljka W204) sto mu je crkla brava. Posle ga uvali jednoj nasoj "poznatoj" starleti ka najboljeg![]()
Kako je opasan ovaj S63 Coupe u ljetopis HN tablice.
Bizi, jesi ti tamo test driver te si svako malo u Ljetopis?
Ma on je test my ass.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks