Zaboraviće se Ostroga mi pri kunem ti se...
Nestajanje struje kao u Zimbabve da zivim... O Cjna Gojo prepuna peleno!
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zaboraviće se Ostroga mi pri kunem ti se...
Klasicni Pgoricanin![]()
![]()
One Ring to Rule them all...
Kako su ga uboli.![]()
Koja tebe briga mori, sve ti yebem napaćenoj, kad se sa 20 godina probudiš nadrndana-nervozna, pa ne dozvoljavaš nikome ujutro da ti se obrati osim kafi?
Sell the Vatican, Feed the World!
Bilo je dovoljno da se prospu samo 2-3 nacionalisticke izjave mandine ekipe, plus se blizi decenija nezavisnosti, i odma po gradu svi sa obije strane u raspravu krenuli, klanje sa argumentima, svadje, evo i po forumu se truju razni topici sa obije strane, kreteni plitkoumni pih... ovce jedne, iipppp.... 3-4 generacije se ovdje moraju promijeniti da bi narod normalno funkcionisao medjusobno...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Neko je hakovao luckeu profil auuu
Hahahahahaha opasni ste![]()
Nije niko hakovao ovo sam uvijek pricao![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
To su ti oni najgori, takozvani Milovi Srbi. Koji su klali po Bosni i palili Durbovnik 90ih jer im je Milash rekao. Pa kad im je rekao da 2006 moraju biti Crnogorci nijesu smjeli pisnuti nego su preko noci sebe nazvali Crnogorcima. A i dalje se ljube skuti Amfilohiju i potajno se drka na zastavu Srbije...
Pih
One Ring to Rule them all...
Koliko safre u covjeka... greote...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Bas gando sta si pritiska sa milovim srbima i crnogorskim nacionalizmom...kako te nesto pogodilo moj brate
Tu es mon héro!
Nikad vise CocaColu poslije 23h, nema trika da sad mogu zaspat'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad vidim potpuno čiste patike "starke".
Pa starke nisu starke ako nisu malo prljave :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Je*ali vas 'pozz i namyg'
kad se na fb sablonski cestita rodjendan,pa veli samo "srecan"
a isprdni i to "rodjendan" ako mu vec poklanjas paznju i cestitas mu,grom te pogodio...
Kako mi se jela piza, a ovaj Goodfellas izgleda zatvoren![]()
Ama svaki put kad citam neki novinski clanak dje pise "pod istragom", a fala bogu dnevno ih je bar tri cetiri, ja procitam - pod ostrogom (slava mu i milos'). Onda pomislim da sam lud pa recenicu nanovo moram citat.
Ka da je kletva bacena na mene. Poludje me. Ne znam sto mi je cinjet bez da crnu hroniku vise ne otvaram.
Batalite da fotoshopirate fotografije, neće moć' da vas prepoznaju ako nestanete!
Neka što sam zaboravila kako izgleda novčanica od 500 eura, no ću i sunce zaboravit', kako je krenulo...
podgoricke razbikuce do kojih se nije moglo disat na fb sa slikama, izlasci u grad (msm da je poslednji trzaj bio onaj lokal pekovica u robnu kucu u centar) e onda gasenje fb naloga, udaja u medjuvremenu, a sad su na instagram MMM HAPPY majka, mother of two, slike andjela prstena i sunca.
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks