Ljudovi, neko je prije postavljao u vezi interneta...Kupi se valjda kartica za mobilni internet pa se to podijeli nesto...
Oce li mi ko objasniti ne bilo vam naredjeno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I jos uvijek nema... A ja brutal stetu trpim zbog ovoga...ljudi se osjecaju kao da sam ih prevario...
Hellblazer...
Ljudovi, neko je prije postavljao u vezi interneta...Kupi se valjda kartica za mobilni internet pa se to podijeli nesto...
Oce li mi ko objasniti ne bilo vam naredjeno?
Data kartica (najmanji paket je 10 GB za 6 eura mjesecno), taj protok mozes podijeliti sa nekim postpaid brojem. Jos ako imas telefon sa dvije kartice, ubacis tu data karticu, i imas internet i na tom telefonu
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ovo bi preporučio, internet je extra brz, ne steka niti bilo sto slično. Tel mi uvezan i ne mogu potrošiti 30gb mjesecno. A skidam serije , filmove, gledam live stream.
Jedina mana sto na flesku koja mi je data (bijela) ne valja, brzina nikakva ne mogu ništa ucitati. Al sam kući imao staru (crnu) na nju sve extra, srećom.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Hvala puno!
Konstantno mi nestaje mreza, mobilni HTC 510. Znaci, samo se izgubi signal i ne vraca se dok ne izaberem mrezu rucno. Je li ko imao slicnih problema?
Jesi probao da isključiš 4g/lte? Samo da radi na 3g?
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Do sad je bilo strikirano "GSM/WCDMA/LTE auto", sad sam stavio "GSM/WCDMA auto".
Isti problem i ja imam evo zadnjih par dana.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Evo juce od ove promjene nije bilo problema. @Fuji zivio!
Cao , cao ,zanima me samo jedno pitanje , nadam se da ce Emil ili Sale odgovoriti. Imam neki dug u telekomu , sad taj dug je vremenom narastao na 600e, pa mi je stiglo iz firme creditlaw kao opomena pred utuzenje. E sad, posto ja nemam apsolutno nista na svoje ime, plata mi ide n ruke, nista preko banke , i slicno. Kako mogu drugačije da se naplate? I koja je procedura? Da li se isplati ici praviti novi ugovor kao na rate da se izmiri ako se nema mogućnosti da se izmiri kompletan dug? Da li neko ima iskustva? Hvala
mislim da to vazi i za telekom , poslace ti dug ovim legalnim utjerivacima pa ces prije ili kasnije to platiti . sa kamatama i svim djavolima sto ti ovi nakaleme .
moj savjet ako si dug napravio pokusaj se dogovorit .
Predao sam neku reklamaciju jos pocetkom marta i jos nemam odgovora. 4-5 puta sam bio do njih u poslovnice u uvijek isti odgovor: Evo ja sam sad poslalo/a urgenciju, javice se neko od kolega. Ne javlja se niko.
Sta da radim dalje? Koga da kontaktiram u ovaj smrdljivi Telekom?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ja predao nešto u julu il avgustu, dobio djelimičan odgovor telefonom, pošto su u obavezi da na pismeni upit odgovore pismeno, tražio sam pismeni odgovor, dan danas ništa
(nečitko)
Ima li pomoci da se podje u Agenciju za zastitu potrosaca ili u Trzisnu. Ima li neko slicno iskustvo?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Bih da prenesm broj pripejd iz ovih lopova od telenora na ove malo manje lopove t mobajl.
Pa me zanima moze li se broj prebacit da je opet pripejd ili bih morao na postepjd prec pa da me onda jos vise kradu?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Mozes i na prepaid i na postpaid. Sta ti oces...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zna li ko (ako citaju ovi iz T-konj-a) moze li se dje, kako, po kojoj cijeni i nacinu podmicivanja doci do Iphone SE modela preko Telekoma? Jer naravno, iz Telekoma nikad nikakve informacije krstene ne mozes dobit. U poslovnici na trgu Vektre ili Rimski trg ili kako god, ga nemaju, pooojma nemaju oce li dobijat opet, jednostavno ne znaju i tako to. Na 1500 kazu da vidim preko web shop-a, a na web shopu ih takodje nema (cudi me da to operateri ne znaju, jer nije bas da je zadnji prosao u 5 min od kako sam nazvao), takodje ne znaju ima li ih idje u makar jednoj poslovnici u cijeloj CG, nego mi rece cura da idem od poslovnice do poslovnice da se raspitujem? Uglavnom, koga god pitam nesto vezano za to, a da radi u T-com, obicno ih zateknem u totalnom neznanju :-). Vazda neki jadi sa njima, za magentu sam ih cekao 2 mjeseca, vise se sa njima zivkao nego sa djevojkom, clan familije morao da ih moli da donesu tel koji ga sleduje besplatno uz paket i takve stvari.
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
Sa takvim rjecnikom ti tesko ko moze pomoci...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Niko nista ne rece sto su digli cijene minuta na prepa(i)dJesu li i ostali operateri?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Vjeruj mi da sam najljepse pricao sa svakim zaposlenim Telekoma sa kojim sam bio u kontaktu, sa puno razumijevanja, cak se i zahvalio doticnoj operaterki koja mi je na 3 ili 4 pitanja odgovorila sa "ne znam", sto se uostalom i moze provjeriti na snimljenom razgovoru. Zahvalio se momku koji je radio u poslovnici, iako mi je i on odgovorio sa "ne znam" na makar 2 pitanja za koja je ocekivano da bi trebalo da zna ali ajde. Zahvalio se i ljudima kad su mi ugradjivali magentu posle svega, castio ih kafom i casicom razgovora normalnog. Ali to je do mene, kad je do vas nikad se nista ne zavrsi "iz prve" sto se narodCki kaze :-). Tako da ti to bas i ne stoji, ali ne cudi me od Telekoma nista vise. Ja cu i dalje, silom prilika bit vas korisnik, ali veceg neznanja u zivotu nisam vidio u jednoj tako jakoj i ozbiljnoj kompaniji.
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
RTS 1, RTS 2, RTS SAT nemaju shemu evo 5 dana...
RTS 2 skremblovan...
Kad god ocu nesto krsteno da vidim ono je skremblovano...
Posto mi je vise preko glave usluga raznih provajdera i rotfajlera po crnoj gori, zanima me imam li kakav osnov da tuzim radiodifuznu agenciju zbog ovoga?
Ako mi neko prodaje program neke televizije, a onda mi ga gasi jer je neka druga TV u CG otkupila to pravo, a ta ista TV taj dogadjaj ne prenosi, nego prenosi 30% od ukupnog jesam li ja prevaren?
Zasto ne mogu da gledam na RTS ili na XYZ program neko utakmicu, ako je samo oni prenose, nego moraju da mi je ugase, jer je RTCG ili XYZ2 kupila prava, ali ne prenosi utakmicu...
To znaci da je neko kupio prava DA JA NE BIH GLEDAO odredjeni dio programa!!!
Popizdio sam namrtvo.
PIH!
Hellblazer...
Ovaj info ide vec neko vrijeme kod mene na m-kabl. Mozda je slicna fora u pitanju i na etv...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks