već odgledan![]()
ako pričaš o X-Menu, nikad više nisu ispoštovali originalne kostime nego do sad....ti koji si grinjao vazda zbog najmanjih detalja što nisu vjerno prenešeni iz stripa, sad ti i ovo ne odgovara...e pa sprdnja, tako mi kraljice prokletih :lolblue:
Pričao sam o Killing Joke. Znam da nekima ima određeni šmek ali meni taj stil animacije baš ne odgovara
Ne odgovara mi kad negdje baš pretjeraju. Poput Nolanovog BatPinzgauera. S'druge strane ne odgovara ni kada doslovno prenesu strip (animirana sočiva). Zadovoljan sam sa tim što u predhodnim X-men filmovima likovi ne nose stripovske kostime
tako mi slatkog greha
Last edited by Rakun; 27-04-16 at 13:48.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nastavlja se traganje za Sandledovim dobrim filmom
Ako ćemo po stripovima, Spajdermen je jači od svih u filmu (osim Tora i Hulka koji se ne pojavljuju)...
Last edited by masija; 27-04-16 at 17:49.
Bogomi ne znam, sjecas se da je jedini pomjerio Mjölnira?![]()
Nekad dobitna kombincija za Kingovu knjigu (1408 ) ponovo u filmu po Kingovoj knjizi
Unaprijed znam da mi se neće svidjeti jer je po meni King pao na najniže grane sa ovom knjigom, a uz to radnja je o *ebenim zombijima
Nisam se dobro odrazio. Iron man i War machine su ljudi u oklopu i u oklopima su jači od njega, Vision je neka vrsta robota...valjda je i on jači. Thor i Hulk, takođe jači...Scarlet Witch...Od Buckya, Captain Americe, Black widow, Black panthera, Hawkeyea je jači. Rijetko kada koristi punu snagu, "suzdržava" se, da ne bi ubio nekog ili teže povredio. Uglavnom, tako je u stripovima, u filmovima je možda drugačije.
Last edited by masija; 28-04-16 at 09:36.
Last edited by clapton; 29-04-16 at 00:49. Reason: nije moglo s telefona mater mu
Nije, ako pucaš u njega ili sl. on se pretvara u Hulka...Bilo je u stripu a pominjalo se i u filmu, da je pokušao da se ubije, ali mu nije uspjelo, jer se pretvorio u Hulka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks