Zoves TV Vijesti.
Zoves TV Vijesti.
TAKUMI
mogao sam jabzvat vijesti da tebe snime kako stojis parkiran u city kvart na 3 metra od pjesackog ispred kruznog...i jos bez tablice prednje...
this time next year...
image url
epaaa...
Pobjednik.
TAKUMI
Ko parkira auto pored opstine u Baru neka ocekuje nesto ovako:
Neki nesoj napravio liniju duz sofersajbne od ulja, tek shvatio kad sam upalio brisace...
Možda je glicerin prsnuo po autu pa mu uteklo i na šoferšajbnu?
Nije nenamjerno nego cisto namjerno i to samo po staklu, od jednu stuba do drugog skoro pa ravna linija. Nadam se da nije glicerina... po auto nigdje nema sem na staklo
Tek se uparkirala:
![]()
Aooo koji kriminal, gledaj ti ove idiote
A zao mi je samo sto ne snimih ovog seljaka sa beemveom u sred Centra kad je ova najveca guzva.. Stojimo svi na semafor i on lagano KROZ CRVENO prolazi i okrece se na sred bulevara polukruzno, neki bijeli bmw pg tablice. Znaci gledao sam avetinje da da produze samo pravo kroz crveno, ali ovaj mi je pobjednik sa polukruznim okretanje.
Momak na suvozacevo dira laktom asfalt jer je do kuka izasao kroz prozor.
But if you never try, you'll never know..
Haos kroz grad guzva. I ljudi se parkiraju u ste trake. Meni je neprevazidjena traka kod telekoma preko morace. Znaci kolapa je zbog te trake o nista brat lagano. Parkira se, da vidi ima li koji tel na akciju. Taman krenes da pizdis vidis bp tablice. Samo iskuliras, greota je
f6
i dalje je guzva, sto je ova muka.
a fićo u setnju lagano, boli ga uvo
nothing comes from violence and nothing ever could
Ulica Ilije Plamenca od ulice Radosava Burica do Kralja Nikole, desne trake potpuno blokirane i niko da se buni.
Za vrijeme kada je najveca guzva, stane ispred tebe, parkira auto, iza kolona, nikoga on ne jebe...
Zipa sičuejšen, i pravca krivog prema Delti je zabranjeno od 2 do 5 jel? Danas ja i Njivice, drotovi stoje tu, lijevo skrecu ljudi, stvorila se guzva nevidjena a drot ih samo prati. Nikoga zaustavio nije.
TAKUMI
Za mene nema guzve logicno.
Sjutra je ( veliki petak) pa su zbog toga gužve.
Evo sad me zove frend, veli pun grad policije. Van grada ne mozes mrdnut. Na svakih 10 metara radar.
TAKUMI
Bilo je radara juce ko pecuraka poslije kise, od PG do Nk popodne, a bogami i poslije Nk prema Vilusima.
Ja sam mislio da su svi policaji posli na tu stranu juce.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Tri patrole do NK, to ti je sad neki standard, eventualno jedan presretac.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks