Ajmo malo putovanja za Grčku za ljeto.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gando, jos jedno pitanje za Maroko i dako odem vise :P
da li si placao kešom (ako jesi dje si mijenjao) ili karticom?
Povratna avionska karta iz Venecije na Maldive i smještaj u hotelu (8 dana) 504 eur! Ja ne znam sta je ovo ali tacno cu uzeti neki kredit i opaliti sve ove ture jer je ovo sprdnja sa cijenama![]()
i koliko mozes potrosit na maldive za 8 dana. ne puno. e za 2000e ne moze bolje. i to sam previse rekao
f6
Mozda nije pravo mjesto da pitam to,ali eto ako ima neko slucajno informaciju ..vazi li nasa vozacka dozvola u Massachusetts, USA bez vadjenja medjunarodne dozvole? Posto sam nedje cuo da vazi) pa mozda neko zna.
jasno...gracias
koliko mozes potrositi na Maldivima? Koliko mozes potrositi u Parizu, Amsterdamu?![]()
sve zavisi jbg...znam da je skupo tipa pizza oko 20e...neki rucak osrednji 30+ po osobi ali opet to su Maldivi...moj kolega je platio prije dvije god 1600e avio i hotel samo a sad za te pare sve ukupno i to da se razbacas sa parama
Preko cega je ovo? Za kad?
f6
uh treba naci sad tu ponudu
Zagreb-Zanzibar 500e qqqqqqq
Moj drug iz Beograda je isao skoro do Japana, kaze uglavnom je jeftinije nego u Beogradu, evo u nastavku njegov pregled troskova
Privatno za 10 dana:
Karta €502
Hoteli €300
Šinkansen (voz) za nedelju dana je €200, znači treba ti €1,000 za 10 dana + oko €300 do €500 tamo.
Bio (spavao) sam u nekoliko delova Tokija (Shinjuku, Ginza, Shinagawa), Osaka, Nagoya, Kyoto...
Ne znam treba li viza za Japan za CG drzavljane...
viza treba
prosle god kada sam ja uzeo kartu Pg-Rio za 370e bila je i do Tokia za isti novac isto iz Pg... Bile su mi dvije koleginice i rekose da su prosle nenormalno jeftino tipa 7-8 dana 300e a hotel za dvije osobe 400e cini mi se
Ja rentirah auto u Cali sa nasom vozackom, niko nista nije pitao, nit idje policije vidjeh (San Francisco + Sillicon Valley).
SAMO sto pokusavaju da ti uvale milion nekih osiguranja koja su nepotrebna, iako ce prodavac rec da su potrebna, jer nase evropsko osiguranje se ne prihvata tamo. Trebalo mi je pola sata da mu kazem da necu, jer to sto je pokusavao da mi uvali i kaze da je obavezno bi me ispalo (bez auta) preko $100. Auto sam rentirao na 2 dana.
@kb8
Daj te sajtove za (iz) BeNeLux-a tebraaa!![]()
Globetrotting
Sto bi za rentiranja oo evropi? Uzet poznato nesto ili mozda ove jeftinije varijante koje se nalaze na aerodromu ( cak i one po preporuci aviokompanije) tipa ryanair ti preporuci let+rentacar pa zbirna cijena. I da li dodavat nesto od milion osiguranja tj opcija?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
poslao sam ti sajt na kome sam nasao tu ponudu...nije to samo za letove iz Brisela nego jednostavno imali su tu ponudu u tom trenutku...malo im je sajt konfuzan ali su na Facebooku top...jos ih stavis da ti u news feedu ocitava prve i to je to
Ma daj javno. Nije to reklamiranje samo link
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
pa javno sam i poslao...ne pratis)
www.guialowcost.es
a kolega autoput je dao link tripologia.com koji je vrlo zanimljiv
cim iskoci jos neki...saljem
Ao kakav je ovaj sajt ne mogu nac i prevod a ne sto drugo. Zapraticemo na fb pa sto bude...
f6
Treba pomoc, trebam ocu da nadjem povratnu za Rovaniemi, Finska..Datumi - treba da je 09 Juna rano ujutro tamo, a 11 povratak. Evo trazim masu al ne mogu uklopiti nista da valja a da nije klanica...svaka pomoc dobrodosla
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
kad bude nesto dobro izbacicu odje mada imas translator add-on pa je onda lagano
Edit: Da li je isao neko iz Dub za Barselonu sa Vuelingom? jesu striktni koliko za prtljag i da li je i vama davalo da se ne moze uraditi check in online
Last edited by kb8; 27-04-16 at 08:33.
Vueling mi nikad nije provjeravao prtljag. Jednom sma platila 20kg, imala sam oko 23 i nikakav problem nije bio. E sad, nemoj se osloniti baš na ovo![]()
Dubrovnik dan prije oko 300eur do helsinkija povratna
helsinki rov. 100eur povratna...
Tesko da ces naci ispot toga
One Ring to Rule them all...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks