I auto i kamion SRB tablice
Meni se jutros prevrnuse gosti na nekih 7km od Zhb ka Savniku... Ljetnje celave gume iz rent a cara zakocili na snijegu i isprevrtali se... Nisan u tirinte njima nista
![]()
Last edited by Gandalf_White; 25-04-16 at 15:04.
One Ring to Rule them all...
I auto i kamion SRB tablice
Ocigledno je letio ovaj sa Mercedesom. Sto je sa ovim ljudima, ne razumijem, ocigledno misle niko kao ja... Da ce vise ove kamere postaviti pa svakog rebnut cim predje ogranicenje ili oduzimati vozacke!
Mozda ga je srce otkinulo o tome ne mozemo da pricamo sto je tacno bilo..
Guzva je bila ovamo / kad sam zva drugaricu evo mi je stigla sad poruka da je (poginuo covjek) da nije kojeg pjesaka jos pokupio..
Jel ti stigla poruka kad si je zvao u toku pozivanja ili kad ste pricali?
Nažalost poginuo je vozač Mercedesa. Mile Vezmar, 60 godina iz Novog Sada. Žena zbog povreda u klinički, ne piše ništa više.
Neobičan udes, onamo je stroga pravina plus dvije trake. Mora da je žestoko brzo vozio...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Po ovakvom nevremenu, prošao svu Srbiju, prošao naš sjever i Platije, i izgubi život na najbezbjedniju dionicu čitavog puta, na ogromnu pravinu i bulevar sa 4 trake...
Tuga.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Bas uzasan udes...
Ja sam zurio do grada, idem magistralom, vidim odjednom koce svi, istrcava narod iz auta, cuda se cine...
Ja se obrnuh i trotoarom polako vratih nazad pa prodjoh kroz zagoric...
I sad kad sam se vracao imam sto da vidim, bas jezivo
A ko zna, mozda i nije covjek letio, mozda ga je srce okinulo ili nesto...dosta je sa 60 da smota da prekine stub
Koliko ja vidim one se kretao ka izlazu iz Pg tj ka Kolasinu. Jel moguce da ga je kamion klepio od pozadi a on onda u bilbord?
Pa kamion je udario mercedesa od pozadi? Logicno da ce kamion bit udaren naprijed
Ne bre ljudi su iz pravca bg ka centru preletio traku direktno ubio u kamion
Sent from huawei
meni nije jasno ako je bilo kao sto kazete da je covjek isao 60...ja mislim da bi ovako razbio auto da je isao dobro preko 100...neko rece da je i banderu okinuo...pa udario kamion pa se i od njega odbio...
znaci tebi je logicnije da je covjeku pozlilo, u svemu tome on je uspio da ide pravolinijski dok nije ubrzao sa 60 na 120...cak je i volan drzao??? jer od momenta kad je dohvatio ivicnjak on vise nije mogao ubrzavat...jer je bio u vazduhu vjerovatno..a isto tako sumnjam da je od svega toga tumbanja covjek uspio da drzi gas...
ispod 100 nije isao..je li mu pozlilo ili ne znam...ali moja procjena je minimum 120
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks