To je to![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Pa jedi sta hoces? Po toj tjelesnoj masnoci bih preporucio cut, izracunaj TDEE, ne mogu sad da kucam jer zurim, mozes ga lako i iz bazalnog metabolizma dobit i onda oduzmes nekih 10-20% kalorija i jedes toliko cega god hoces*, ne znam da li mislis da na osnovu ovoga treba da se klonis necega, necega vise itd?
*prvesnetvno zdrave i pravilne ishrane a evo ti primjer jer opet zurim pa
(ovo 1g/lbs tezine zanemari precerano je, samo hrana je bitna odje)
Last edited by N_L; 19-04-16 at 15:26.
rm -rf /
To je to![]()
Ima li ko iskustva sa girjama, kakve rezultate je dobio... Kombinacija girja i teretane sta se rade da ne bi dosao u fazi pretreniranosti
a jes brate zajebase me na foru kao sportske analize, sportski centar svasta nesto... Ja tamo uradih mjerenje na onaj njihov aparat i samo me uputise u sledecu kancelariju za finalne analize... Ja kuc kuc... Kad tamo herba life prezentacija 45 minuta... I 45 minuta sam sebe psovao kako nikad necu ici na bilo sta sto je besplatno)))
Ima li većeg go*neta od Herbalife-a?
To je klasična prevara.
A ovi što ga koriste su tipa
" ujutro pijem jutarnji šejk, popodne 100gr piletine i pola krtole a uveče šejk za noć i smršao sam 20kg za mjesec dana"
A smršao si brate jer jedeš ka dijete od 6 mjeseci :-)))
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Njihova je priča nešto tipa:
Naravno, vremenski period između je daleko kraći. Možda 2008 zima - 2008 početak ljeta, eventualno avgust.
Tako ja jednom posle treninga u svalcionicu pijem iz herbalife sejkera protein i momak mi prilazi brate ne pij to ****** sto ce ti to caxxaxaxa
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
to je "brza" zamjena za obrok i tako je i treba posmatrat...za ljude koji nemaju kad spremit jelo nego zamute to u mlijeko i popiju, ja sam onaj stariji (bijeli) uzimao od jula do prije mjesec dana i stomak mi jeste drasticno opao ali to je vise zato sto sam radio krvnicke treninge i malo pravilnije se hranio (ipak i dalje daleko od pravilne ishrane kakva bi trebala da bude), od prije mjesec uzimam ovaj novi 24ku (crni), i za mjesec dana sam napredovao vise nego za pola god. sa onim starijim..jedan od razloga je pretpostavljam sto u onaj stavljaju sojin a u ovaj novi whey protein, uzimam sad od njih aloju, zeleni caj, cokoladice, F1 Sport(standardni sejk zamjena za uzinu), hydrate (za hidraciju tokom treninga), Rebuild strength (50% whey + amino + glutamin itd. to uzimam odmah nakon treninga), restore uvece pred spavanje neke biljke za opustanje misica i sad mi je stigao Prepare iz USA (u osnovi kreatin monohidrat) posto ga nema na evropskom trzistu a htio sam da kompletiram kolekciju
sve je prirodno + FDA approved, imaju na sajtu i video sa sopstvenim plantazama i kako prave tacno i sta stavljaju, ukus je takodje vrhunski...je li skupo jes (mada i ne toliko kad doguras do 35% popusta kao ja sad i brzo cu na 42%), ali ne bih probao drugu suplementaciju sad trika nema iako sam svjestan da se za manje pare mogu dobit isti rezultati ako se sve pravilno iskombinuje
She is only here to annoy herself!
sektas................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pogledaj malo koliko secera imas u sejkic
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A porcija? 30gr
Koliko ima whey protein (neki id 45e) secera u mjericu? 0gr
isolat ako je i rijetki su sa skroz 0 ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
E ne znam. Ne bih ja to uzimao iz principa
Meni to lici na jos jednu marketinsku prevaru, ne bas prevaru, ali igranje sa rijecima. I FDA ne radi inspekciju za suplemente. Svaka kompanija koja proizvodi suplemente mora da se pridrzava nekog starog zakona da nisu stetni za ljudsko zdravlje i vrata su im otvorena za prodaju..
"FDA to Herbalife: Stop suggesting we approve your products"
In the video in question, Vasilios Frankos, a former FDA official who joined Herbalife in 2010 as a high-ranking executive, states, “When I was director of dietary supplements at the FDA, I oversaw nutritional supplements, making sure they were safe and effective for use.”
“The agency has made no such determination,” the FDA’s Michael Taylor said in the letter. “Herbalife and Dr. Frankos should know” the FDA doesn’t approve supplements before they are marketed to the public, he added.
znam za tone smeta to meni, ja i ne očekujem svjetska čuda niti sam bio na njihovim prezentacijama a zvali su me x puta jer znam da ne bih imao živaca da slušam to
ali generalno proizvod kao proizvod je više nego OK a to je ono što je meni bitno
She is only here to annoy herself!
Ada siraj ti ka' da si od juče... Boli Herbu penis, samo da se proizvod proda. Maži oči, spinuj, samo da se €$Ł sliva.
Ovo što pominje Amfi princip i sl., i za to me boli penis, samo gledam odnos cijene i koristi (ođe je korist dosta široko definisan pojam). Prosto. I naravno priča toliko ispričana ali istinita - da za naturalca treba vremena i da nije jedini cilj obim ruke. I da internet slike bildera ne mogu biti cilj, već motivacija. I da nije bodibilding jedina okupacija života. I da...
Last edited by A_R; 20-04-16 at 13:47.
Znas kako, sve sto ima takozvani FDA approval ili i samu asocijaciju sa tim automatksi znaci da proizvodjac moze da nabije cijenu proizvodu i prodaje to skuplje, zbog toga sam samo komentirao na "FDA approval", da se ne zanese neko misleci da je to 100% ispitano i odobreno od FDA.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks