dryfit majicu bez rukava dje cu uzet u PG? I generalno za sportsku opremu koja je najbolja prodavnica (osim rubikona koji nema odjecu i obucu)?!
Dobar je, ja ga riljam non stop
Sve je to na psihichkoj bazi ®
dryfit majicu bez rukava dje cu uzet u PG? I generalno za sportsku opremu koja je najbolja prodavnica (osim rubikona koji nema odjecu i obucu)?!
She is only here to annoy herself!
А ја ђе ћу узет јефтине патике за фудбал, али да ми могу ваљат' и на тренинг... Значи равне доље и тако то![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Јуче улазих тамо и не погледах то, заборавих... А гледа' сам руксаке...
Кунем ви се, ја не могу руксак наћ' да ваља ичему, ово је чудо једно. Имам мој стари, од седмог основне је жив, јачи је него десет ових новијих, мајку му... Видио сам неки Елесе али је оно кончат, платнен, не знам оће ли ваљат то чему...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Za fudbal mos i u kinesku 15e uzet, ja ih nisam mogao izdrat, al uzeh posle od adidasa u K-sport u hercegovacku neke za 35e ja mislim, topčina...Ako nećeš puno igrat, slobodno Kung FU![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Овај друг узео адидас, топчина модел баш, али на оно снижење, сад су око 45 еура или 50, стварно ми се не даје толико за патике те врсте... Јер ћу их користит' за тренинг и за термине нпр![]()
ne bi ja nikad mogao za trening, jer uzimas manji broj, tj da su ti baš knap, plus ove moje imaju gumene krampončiće, za mali fudbal, tako da ne možeš cupkat sa njima po teretani...
na trening vazda nešto udobno![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Баш зато и не узимам са крампончићима него равне скрозne bi ja nikad mogao za trening, jer uzimas manji broj, tj da su ti baš knap, plus ove moje imaju gumene krampončiće, za mali fudbal, tako da ne možeš cupkat sa njima po teretani...
na trening vazda nešto udobno :grin:
Јес' удобно, ка' оне за трчање, па да се на мртво и чучањ цецаш тамо-'вамо :Д
kako ovo nema kod nas,pa je covjek kasnije napuni pjeskom ili betonom i eto tegova![]()
Najjača reklama
Inače, samo da javim da se popravljam polako, već mogu 4-5 ponavljanja sa 100kg na bench...Čučnjeve isto lešim, DL standardno oko 160kg na siguricu bez gurtni![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Dje kupiti kvalitetan protein u pg? Cujem da su vani kvalitetniji?
Eto ti u ultimat nutrisn na akciju za 55e vej
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Jel to kvalitetno?
Dje se nalazi mjesto
Hvala
http://images.sportsdirect.com/image...6328290_xl.jpg
Jel valja ovo sto mislite ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kreatin druze...
Razmisli o tome.
Воајерчино :Д
dje je tigar ljudjiiiiiiiiiii
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ne ne, ovako nesto![]()
rm -rf /
Ima li koji nutricionista na forum koji bi mi objasnio sta da se jede na osnovu analize tjelesne masti, misicne mase, bazalnog metabolizma... ?
Sent from my 6043D using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks