Ako je ograda zavarena, za ovo parkiranje mu medalju treba dat, ali ozbiljno.
Ispod terase da mu ne pada kiša na auto
Inače ova metalna ograda iza je zavarena. Kako je uparkirao nisam vidio, al bih volio viđet kako će ga izvuć![]()
Ako je ograda zavarena, za ovo parkiranje mu medalju treba dat, ali ozbiljno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nisam vidio kako je uparkirao, al volio bih da sam vidio na koju foru je ugurao auto ođe.
Mora da ga je pod ručnom zavuka...
Bolje imat no' nemat....
Cus zavarena, jes... poprecno ga je parkirao...
--------------------------
Do Not Disturb.
Mozda je samo za druge zavarena![]()
Who let the dogs out
Ovaj ga je ovdje parkirao jer nece sigurno duze vrijeme da ga koristi.Pa ga mozda nema dje i snasao se ovako..
Po meni usao prednjim krajem ovaj zadnji podigao i guruo koliko mu je dovoljno.kao mi sinoc komsiji iz sprdnje da ne bi mogao u auto da udje..
BG grad u kome ti nestane auto a to tek saznas kad te okrenu da ga otkupis.kao jedan da kazem mangup na baterije iz PG (prije mjesec dana) pa je morao da iskesira oko 10hiljada da mu ne bi posao auto u djelove.
Pricajte sto god, ali taj auto je najbolhi gradski auto u istoriji automobila.
TAKUMI
Zato je i uspio da ga ugura pod balkon, da je dje na selo nema šanse da bi ga ispod nastresnice od štale mogao ovako zavidat.
Kako je izasao? Jedino preko suvozacevog mjesta... Ili je radio viljuskar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sa vozacevog, kroz 2 prozora...
Do Not Disturb.
Ujak ti baš nema sreće.
A lako ga je otvorit - zato oni brinu
Salu na stranu, kradu se i "gora" auta, ali se za ta ne trazi otkup no vecinom budu nadjena ili u kakav jarak ili nedje zapaljena...
Mom kumu su svojevremeno digli pola... 20 dana kasnije ga je policija nasla, sagorio kaaa sibica na jedno igraliste, noc prije toga koristen za osrednju pljacku...
Zakljucak - ako vas ja poznajem i u BG ste posli - ode vam autoDDD xaxaxaxa
Ali treba da si mangup i da podjes u komunalno i kazes ja sam biznismen iz pg vole me ribe sto mlade sto stare i parkiracu auto kod vas evo vam 30e za 5dana.![]()
Prosle godine liku iz NK ukrali Megan patku. I trazili mu 3000. On im rekao srecan vam bio kupicu ga za 3000 u CG. I vratio se avionom.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kradu svasta, skuplja ce ti za pare ili rastavit, jeftinija za kakav kriminal a i djelove kad je neko popularnije, jbg. Podosta slucajeva znam u proslih par god, no ne samo u BG no eo i u CG samo nam vise braca sa istoka tu operisu.
rm -rf /
Ulaz u PG sa niksickog puta. Ispred mene golf 3 siva metalik NK AU913, njih 4 momka.. Leti flasa iz auta pogadja znak pored puta i u 1000 komada.. Staklo se rasprsti po okolnim autima... Kakva stoka, pobjegli iz veza, nikad vidjeli puta. Kako bi ih slatko za one klempave usi izmica..
Bolje ako su pjani da si obrnuo 123 da spasih neku familiju da ne zaviju u crno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks