Meni ne smeta sto ne mijenjaju drasticno stil. Kome smeta neka ih ne vozi. A ne cini mi se da ih nema po ulicama...
Vise je Opel napravio promjena u dizajnu svojih kola no ova trojka velika zajedno. Mada razumljivo je to. Oni ne smiju da previse i naglo odstupe od svog dizajna prepoznatljivog, jbg po tome su poznati u svijetu.
Mada jes stvarno proseravanje sto su promjene minimalne
Meni ne smeta sto ne mijenjaju drasticno stil. Kome smeta neka ih ne vozi. A ne cini mi se da ih nema po ulicama...
То што се продају је посебна прича што се тога тиче а вјеруј ми да би и ти исти купци вољели другачији дизајн тј промјену
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Evo nimfa bolje zna od vozača Audija šta bi oni htjeli![]()
Nimfa zna da bi oni željeli promjenu dizajna, ali neće da priznaju to.
Ili kao što je neko davno otvorio glasanje na vrhu, vozači Audija potajno žele da voze Mercedes
Sent from my Teptratapatak using Tapatalk
koliko mozete da serete,odje se uglavnom javljaju ljudi koji voze merecedesa ili bmw-a,koji nemaju druga posla no da seru po svemu sto ima bilo kakve veze sa nazivom audi.brate vozio bi i jedno i drugo i trece.s tim sto nikad ne bi kupio mercedesa(stariji modeli su stvoreni za penzionere a novi su puni kica)
Last edited by Randy Orton; 16-04-16 at 07:23.
Samo neka pricaju
Za dobrim konjem se dize prasina![]()
Ja sam batalio bilo sta i da pitam vezano za kola vise odje, tj za misljenja. Svudje u svijet se zna sta su premium auta jedino su odje kante, dok su japanci gadni sami top... Nego neka...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Meni je zivi primer poslije A6 3.0tdi quatro i Q7 3.0tdi quatro oba fulirana Sline-om...da bi posle vozio mb e klasu 2010-....eto toliko....
Ako meni licno trazite Audi bilo 4ku ili 6cu molicu da ima skromnu opremu Sline...koza...quatro...mmi3...bixenon...2008- novije i 2.0tdi...to je minimum da predjem u tabor audi-a...
![]()
Last edited by injection; 15-04-16 at 21:31.
Ја сам то рекао јер је велика тројка велика сама по себи и у том сегменту им мало ко може прићи, самим тим ће их људи куповати па све не мијењали дизајн никад. Али ко зна ишта и ко прати сцену зна да нису мијењали дизајн, оно се ни нека еволуција не може назвати.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Uffff, vidim, audijaši dirnuti. Prepustite ih meni.
TAKUMI
Neka kupi kombi...
f6
Nista novo, ali eto.. I like it. I want it.
![]()
Kako je gadan. Brutalno gadan!
TAKUMI
Ovo ide da bude konkurencija Betaygi i Levanteu i FPace
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
F Pace od 40000 eura uporedjujes sa Bentaygom od
200000?
TAKUMI
Kako si smiješan nimfa..sve živo hejtuješ..svako auto, svaki novi fon, sve..aa sve..osim htc m8. Cak i novije htc telefone.
Reči nam što drajvaš?
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Novace, ti vozis, pretpostavljam, neki Audi?
TAKUMI
Ovo gore je concept,ruzan kao i svaki koncept.humano nije koliko neki ljudi mogu da seru
![]()
Last edited by Randy Orton; 18-04-16 at 13:06.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks