Happy
![]()
Kakav si na mrava pojaha a ne dira zemlju nogama.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 14-04-16 at 11:59.
Izgledaš li pametniji kad u priči ili pisanju koristiš strane riječi, na primjer, engleske, latinske,...? Mislio sam da naš jezik ima dovoljno riječi da se može objasniti bilo sto.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Po, po
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
One Ring to Rule them all...
Čujem da ste omalovažili posao sobarice, vi mali mamini i tatini privezci od 30 i kusur godina...
Sell the Vatican, Feed the World!
P.S. Ako želiš da mi pišeš, piši mi o Njoj. Bilo šta. Ne u vezi sa mnom. Šta jede, kako spava, da li ima nazeb itd.; ti sve to možeš znati. Svaka sitnica koja se na Nju odnosi za mene je od neprocjenjive vrijednosti. Ako prestanem da mislim o njoj počet ću da mislim o smrti. Ponoć je. Doviđenja.
Bjankinijeva 11., Zagreb
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Jesu li ovi vremensniji forumasi zaboravili 15. april '79?
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...da-uzela-danak
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
podjetiste me na 15. april 1979. godine....stalno mislim da neću biti te "sreće" da dva puta u svome vijeku osjetim tu strahotu...a bogme nijesam bila bas tako mala, odlično se sjećam svega
http://www.montenegrina.net/pages/pa...tresa1979.html
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako sam pocinuo od kad sam jednog forumasa stavio na 'ignore'. Divota.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
21.vijek,a naša predizborna obećanja su izgradnja trotoara, asfaltiranje ulica i priključivanje na gradsku kanalizaciju.
Lelek.
Samo jedan forumas mi je na ignore, i to zato sto stalno pise isto, samo mijenja raspored rijeci. Ali je problem ako nekome napise reply onda tapatalk to ne sakriva, a i na pocetnu stranu se vidi kad nesto napise, prva dva reda...ali svejedno ne sakriva.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Dok se jedan mota između noga, drugi se mota po glavi.
Nesto najjace sto sam vidio u zadnje vrijeme
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sto vise citam komentare po portalima, sve jace zelim da se ukljucim u diskusiju. Da li je to normalno?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Izgleda da forum uzima danak![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks