Koliko ce bit SE inace
Sent from my iPad using Tapatalk
Nisam znao da su Apple proizvodi u Evropu skuplji oko 50% u odnosu na USA. Izvinte.
Nisam znao da iPad Pro 9.7 " u Evropi košta 780e dok je 530e u USA. Izvinte još jednom.
Koliko ce bit SE inace
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Uzet za 460 za poklon. Nje bio na akciju ali im
Je nestalo 5s pa su stavili ovaj. I to je sve proslo ostali samo zlatni i rozi.
f6
da vas vidim sad..
ocu sestri da odradim restore, budali svemocni ios, (otisak ne radi) ne moze linkove da otvori kad joj neko posalje itd....
e sad preko itunesa odradih backup, ali ona ima jako bitnu aplikaciju koje vise nema na appstoretj za skidanje muzike sa youtube-a
oce li biti te aplikacije ako odradim restore, moze li se opet instalirati?!
![]()
Hoce ako je na isti nalog opet jer se app veze za nalog,ne za uredjaj
Vidje li me?
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ubice me ako joj ne bude app 😂😂😂
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
pomagajte !!!!!!!! kako sa iclouda preuzet slike a koristim pc ? kaze mi samo je moguce sa maca to odraditi
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imas aplikaciju mada sam zaboravio kako se zove jer nisam pri kompu ali cim saznam javljam,ja sam skidao slike lagano preko nje...
aj ziv ti ja , treba mi taj backup pa da micem nalog
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ljudi, imate li na 9.3.1. Personal hotspot, je li moguce da su ovo makli???
Idi u General-Reset-erase all content and settings.
Meni reset network settings nije vratio personal hotspot ni reset settings u cellular data ali ovo prvo gore jeste.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jbm im mater retardiranu :trashcom:
I ja velim
Operater je kriv, ne Apple.
Last edited by Fabia_Elegance!; 26-04-16 at 07:21.
TAKUMI
Kako?
Dongle potpisuje operater, ne Apple.
TAKUMI
Ali nije mi jasno, ja to bas koristim i zakleo bih se da je postojao i na 9.3, kako je sam moguce da ga izbrisu na 9.3.1.? gledam sam kod druga na 9.1 ima
To je do operatora. Znam u srbiju kad sam bio, uzeh vip karticu i aktivirah net... Odma nestade hotspot
Sent from my s7 edge using Tapatalk
hotspot ima na 67 i 69 a na 68 nema, sto dodje da kod mreza koje imaju iphone u ponudi imaju hotspot a kod ostalih ne
inace 9.3.1 ima i dalje bug-ova, ne znam desava li se vama ali mene u notf stoje notifikacije i ako sam ih npr otvorio. Pojave mi se poruke npr sa vibera od prije dva dana
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Probaj ovo sto sam ti napisala,meni je to vratilo pers.hotspot,mada sam i ranije na ios 8.x imala taj problem koji sam rijesila nekim dr.nacinom sa neta. Mozes to da sredis, ne panici
Ja ga imam na 068
Jbm li im sve,ja ne mogu da aktiviram FT i iMess nema sanse,telekom je u pitanju
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks