E koliko samo znam ljudi da voze alfu pa nikad ni jedan problem.ko zna koliko je ta presla ili nije presla ali je odrzavana nikako.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
eo jedan clan foruma koji je prije mjesec dva uzeo 159, 3 sata mi place na telefon koliko je rikavela imao i to od prvog dana
ali vama govorit o alfi i kvarovima je ko da bi dosao u Teheran i objasnjavao kako je fino bacit pokoju svinjsku kozicu u pasulj
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-04-16 at 23:30.
TAKUMI
E koliko samo znam ljudi da voze alfu pa nikad ni jedan problem.ko zna koliko je ta presla ili nije presla ali je odrzavana nikako.
i mene je drug imao leksusa nikad km odradio nije jer je crkao prvi dan i onda godinama svakog o jadu zabavio i zavrsio na otpad, e jbg sto cemo sad?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
i to biturbo full sve , cijelih 8 km je presao i seljen s parkinga na parking dok nije istrulio, a pri tome je grdan ka pas , da je bar lijep pa ka ukras ispred kuce,ka alfa no ni to
svi znate toga lexa , stoja je u grad pa po parkinga pauka pa na kraj kod cigana za kokosinjac jer je jedino za sta je valjao
al znas kakva jaja lijezu kokoske iz njega, valja mu koza makar farme dobre
a tacno je kupio neku kantu... pa sad zove fabiu da mu se zali kako je smece alfa![]()
mene kokoske nikad nisu davale jaji u alfu ka u leksuza to je fakat
pa kad imaju rucno sklepana gnijezda sa grijacima i sijenom koje je cuvano godinama u specijalnim uslovima....
uh..imam osjecaj da ce opet zvocnica da uleti i da dijeli samare ovuda![]()
I trebala bi! ;-)
Послато са D5503 уз помоћ Тапатока
ko je ovaj?jel ti to krivo sto tebi kokoske dobra jaja ne polijezu ?
Fabija 2
A po čemu to zaključiste?
Necu se kleti tako da je ne znam sta. Ali znam dosta. I to sto su promijenili i po koju alfu. Tako da.
Tako da Fabiu treba iskulirati i ne trovati temu ;-)
Ja znam AmFi-ja, njemu nije ni stigla da se pokvari od kad je "predstavio" na forum do prodaje, pa sve i da su takve kako kažu neki meštri ovdje.
5 dana sam je ja vozio.i brat prije mene 15. I to je bilo to. Ne odgovara mi dvoje vrata nikako.
![]()
Znam ;-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks