Sve stize posebno, izuzev ako nijesi kod istog prodavca uzeo... Dok god je svaka porudzbina zasebno ispod 150€ ne bi trebalo da je problem... To svakako nece stici sve u dan dva...
Kupilo se preko Aliexpressa jedno... 20+ sitnica, sve sitno nesto. Da li to stize sve pojedinacno ili..? Kakva je situacija sa carinom npr.? Vjerovatno i glupa pitanja, ali ne znam, pa eto..
Sve stize posebno, izuzev ako nijesi kod istog prodavca uzeo... Dok god je svaka porudzbina zasebno ispod 150€ ne bi trebalo da je problem... To svakako nece stici sve u dan dva...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Upravo.
Hvala ti..
ne zaboravi da placas po 1e za svaku posiljku postaru
1€ za nesto sitno i 4€ za vece posiljke. Mada nisam siguran kakav im je kriterijum...vise odokativno, cini mi se. Mozda po kilazi jer po tipu posiljke, paket-pismo nije. Za posiljku od 500g su mi uzeli 4€. Sluzbenica na posti nije znala pa mi je dala broj Posta carine u pg da pitam ali nisam zvao. Ovo uzimaju kao naknadu za podnosenje na carinski pregled. Pismo se moze poslati do 2kg a preko toga nasa posta racuna kao paket...
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 08-04-16 at 13:41.
Neke patike porucih na Asos stigao mi mail da su ih poslali ali nema tracking broja jel to normalno...
Treba mi nesto iz UK, prodavac daje postarinu 62Ł, premnogo, imam li kakav način da organizujem to sam?
Ranijenje neko vršio dostavu iz UK, bio oglas ovdje na forumu, kombijem, znate li što o tome? Predraga foruma je očajna inače.
Pogledaj ovo: https://www.forward2me.com/
Moze li se znati koja je stvar u pitanju i moze li se naruciti iz druge zemlje?
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Moze, kraj auspuha, dvije hrom cijevi. Našao sam čovjeka koji dovozi iz Londona do bilo koje adrese u Srb, a dalje se snadji, a svi imamo nekog tamo... Mislim da sam riješito, samo da se dogovorim s prodavcem da to isporuci na adresu u Londonu. Hvala svakako na pomoći.
Je li bolje narucivati sa ebay-a,jer dosta stvari koje ima tamo nema ih na Ali,ista je procedura sigurno nego eto nisam jos narucivao a i moram se registrovati.
narucivao sam dosta sitnica sa Alia kad dodje onda za sve to po 1 euro castim i pripomognem one u postu i dobro je,nekad smijesno kad narucis nesto za tako sitne pare pa onda platis i njima jos toliko koliko kosta roba![]()
Imate li preporuku za neki sat za trčanje? Od karakteristika da ima silikonsku ili gumeni kaiš, štopericu i HRM. Ovdje imam problem da je izbor ogroman, pa ako neko ima iskustvo iz prve ruke, neka podijeli.
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
Imate li neki site za sunčane naočare, da su original?
Kupih vezove u USA 5 aprila i vec su ovdje. I nije to samo, no pise da su napustili NY 11aprila, a u Becu bili 12. Isti dan stigli u PG. USPS WTF?
Jel to ovo sto su UPS i oni potpisali neki memorandum o saradnji?
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
Ljudi ako narucim sa sportdirecta malo vise suplementa ocu li imati kakav problem sa carinom sto mislite?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
ako nisu isti,i ako ne prelaze 150 eura sa postarinom,neces
Brze mi stigne stvar od Rusije do PG, nego od PG do kucne adrese.
Ja evo sesti dan cekam da mi stigne kuci iz ekspres poste, a za 9 dana je poslato i stiglo iz Kine....
carpe diem!!!
Platio sam 7.04.
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rekord
Ali ces se nacekati dok ovi nasi kreteni iz nase poste dostave...
carpe diem!!!
Pa to, sad ce biti veselo. Za jednu prethodnu posiljku sam posao tamo, zamolio ih pa su mi je urucili. Sada sam sprijecen da podjem, a necu narod oko sebe da maltretiram, pa cu da sacekam... Nije nista hitno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nije stvar u cekanju, nego su tamo sve neradnici i pritom su jos drski kao cekaj imamo dosta posiljki....
carpe diem!!!
Meni sa ali expresaa dodje fleska iz kine za 13 dana.
A jeste sigurni da suplemente sa sport directa ne smijem po nekolika pakovanja od iste .
Pod nekolika mislim po dva
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks