Svaki put kad mi nije što jasno od pisma, ja ga donesem pa mi vi nevjernici i sve objasnite.
E sad sto to nije onaj zaključak koji bi ste vi šćeli, pa se ljutite kao Gaul, pa vrijedjate a ničim direktno u mojim riječima vas nije prozvalo bez sama vaša savjest.
Čist dokaz da ja lično nemam veze sa time je prepiska koju ima Bob.
Jer je lakše njima napasti drugoga no sebe.
A to je upravo što je džihad, borba protiv đavola u sebi a ne to što vam prodaju preko medija.
Nije lično, dug prema zdravom razumu vratiti se mora.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da da uvrede drugima nisu ništa lično.sebi upućene veoma ali drugima ne.
Primalac je portal za sve napasnike na zdrav razum. Pay it forward...
Čovjek koji krene da se gađa uvredama je vidno uzbuđen čovjek.
Nemožeš ti meni reći da je to izliv zdravog i staloženog razuma. To ljudi rade kad se iznerviraju.
Ti si svoje pravo lice pokazao davno. To radis ti kad se iznerviras. Ne znaci da svi ostali moraju da se iznerviraju da bi peckali primitivce. To je najmanje sto ljudi poput tebe zasluzuju. Treba li mozda sa postovanjem da tretiramo arogantne primitivce? Nekoga ko je vise puta banovan nakon izliva bijesa usljed kojih je prijetio paklenim ognjem i ostalim glupostima. Nekoga ko je izjavio da jmu se bog prikazao ili da je pricao sa bogom (tako je nekako bilo prije vise godina ali se ne sjecam detalja, priznajem). Nekoga ko misli da je izabran kao nekakav mesija i koji jedini zna sta bog hoce. Nekoga ko je jedno vrijeme pricao samo o Hriscanstvu i protiv Islama a onda jedne godine dosao sa pricom kako su Hriscani i Muslimani jedno te isto, bez imalo ironije i bez priznanja da je ranije grijesio. Nekoga ko je konstantno ubijedjen da je apsolutno 100% u pravu a sustinski mijenja misljenje kao carape sa svakom novoprocitanom stranicom tupavih religijskih tekstova. Nekoga ko nije u stanju da ukapira poentu jednog jedinog grckog filozofa. Nekoga ko nema osnovni kapacitet za logicko razmisljanje.
Racunaj da si odlicno prosao.
gadno je kad ljudi nisu svjesni svog ne/znanja. jos gadnije kad se kao takvi upuste u raspravu. a najgadnije je gubitak pamcenja.
al srecom ima ljudi koji se secaju.
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by NHM; 08-04-16 at 14:04.
ispucao si sva secanja.
Sećanja naviru, sećam se svega: i tuča, žurki, riba, škole, kola, mora, snega...
hvala bogu sto me je lisio prisustva lukavih i zlih ljudi cija je jedina svrha postojanja gledanje u tudji tanjir. za nezadovoljstvo sobom i komplekse se uzme uput pa kod strucnog lica.
pomenuh boga pa moze ovdje, a moglo je i na "stvari koje nas cine srecnim". lagano.
Ja ne mogu vise ulazit' na ovu temu, poludjet'cu
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Da.
Neuroza me stisla, ne znam što mi bi...klonu mi glava, neki glasovi me ufatiše, e udari pjena na usta.
Bjesovi me umoriše, te se bjesomučno koprcah do pred zoru, kad šejtani pobjegoše od viđelice.
Što mi je činjet?! - da smanjim ovu neurozu.
Ti kao božiji čovjek, izabranik, mora da znaš.
Last edited by gaul; 08-04-16 at 18:32.
Svako je ponekad nervozan... nije mi padalo na pamet da se toliko ozbiljno kod tebe to manifestuje. Ja bi proverio to oko pjene na usta.
A to za šejtane nije to ništa cudno, obrni se viđi svaki makar jednog ima. A nisam siguran da mu je lakši nešto taj jedan od onih te ih po deset imaju. Njima je to još i zabavno, gle!
No nek kuca da vidi kudije može proći.
Last edited by Ego_and_his_own; 08-04-16 at 19:38.
Viđi Ego, kad krenu kvalifikacije tu prestaje razgovor.
Kvalifikacije prema meni nikad nisu bile prepreka tome vidiš.
Zato što sam ja spreman i to da popijem da bih čuo. A zašto ti sve vidiš crno, ti bi trebao da se zapitaš. Nemoj tako Gaule ima svetlosti i u ljudima je. Ima mraka tačno je, ali ima i svetlosti.
Ta svetlost je od Boga. Ona je putokaz ljudima.
Svi smo mi božiji ljudi, neki svesni neki nesvjesni neki vjeruju neki ne vjeruju...
Ali svi smo.
Mozak (naravno, onima koji ga imaju) radi na istu kolicinu energije kao i sijalica od 10 vati. Kratak spoj je nemoguć, mada se kod nekih to evidentno manifestuje.
Naravno da je moguce da je to opticka varaka ili jednostavno zaboravi najaviti.
Suplji moderator je odavno svjestan da ima, ne samo jednu, supljinu sto je ogromna prednost u odnosu na nekoga koji i ne zna otkud je supalj, Vjernik bi rekao da je
sve to djelo boga samo bas cudno kako nekim od njih zaboravi nesto dati i lakse mu ućerati metar u prkno nego milimetar u glavu.
Greota je mozda se takvima sprdati, ali treba znati da je sprdnja izuzetan motivator da se nesto nauci pa makar i po sistemu "bolje ikad no nikad".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks