Moguće.
Lose si cuo.
Moguće.
Nedaj boze da co'ek vas slusa dje gorivo da sipa... Ostao bi bez njega pri prvoj voznji...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Znaci, jedino u Njemacku da idemo da sipamo
:yipiiii:
Treba da natankamo jedan rezervoar Shella i to ti je to.![]()
Petrol autobuska EKO pod Goricom INA Tivat a ako moram u Srbiji da točim a mogu da biram onda isključivo MOL
TT
Evo su rekli da može i voda sa česme..
+10ks 17nm kad mu se naspe 1l toga na rezervoar..
0.2sec brze do 100kmh
Sta je najbolje da se sipa u r motocikl od 150 konja? Da li 95, 98, ili onaj 100 na autobusku?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nema dje nisam probao dizel u PG da sipam i to po vise rezervoara , i apsolutno ni jedno ne moze da se poredi sa Petrolovom pumpom kod autobuske...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja iskljucivo (godinama) sipam na eko pumpu. Doduse u Baru i nema sem ovih sitnih privatnih (koje izbjegavam) neke druge pumpe. Imam naviku da ne sipam nigdje drugo u CG gorivo sem na Eko pumpi Ilino (Bar). Od kako vozim dizel, nije mi se desilo da sam u filter nafte nasao kap vode a kamoli da sam imao bilo kakav problem sa sistemom ubrizgavanja. Ako uporedim gorivo sa Eko pumpe sa gorivom kupljenim u EU, prica je drugacija, tacno se osjeca da auto bolje vuce, tj da fali energicnosti nasem gorivu. Ali dok god ne stvara problem necu mijenjati pumpu. Druga stvar koju sam primjetio je da dosta cistjerni drugih brendova (npr Lukoil) dolazi u Luku po gorivo. U tankovima goriva, koji su vlasnistvo Helenic Petrola-Eko (koliko ja znam skoro svi tankovi) se nalazi gorivo koje i na Eko pumpama sipamo. Tako da na tim privatnim pumpama sipate eko gorivo jedino je moguce da oni dodaju samo po koji aditiv a pojedini i vodu.
Da se ogradim od INA pumpe kojoj (po informacijama drugih) gorivo dolazi iz njihovih rafinerija.
Last edited by Novica; 07-04-16 at 20:20.
Ocu li opet da dajem casove za gorivo? Ili ovaj put ne treba?
Izgleda da ces morati. Vidis da se niko ne javlja....a znas li zasto? Zato sto traze tvoje prethodne postove gdje si objasnio.![]()
Sigurno nema druge.
Ja da roknem malo aditiva u auto (vurt) on sa 5.4€ kad je bila akcija sad 9€te uzeh jednu jelkicu da zaokruzim na 10e
valja gepek da mirise.
![]()
Ja isto oduvijek sipam na Eko pumpama, prije benzin, a zadnje 3-4 godine dizel, ali sipam uglavnom na pumpama koje imaju one filtere za Avio eurodizel, to su one bijele komore pored aparata ili na trotoaru, kako gdje. To su ugrađivali taman kad sam nabavio dizela i bilo je to po medijima na sva zvona, pa sam gledao po internetu, valjda to zbilja pomaže da se uklone nečistoće iz goriva. Da kucnem u drvo, do sad nikakvih problema.
Ja mislim da su ti filteri bili novi samo kad su ugradjeni. Cisto sumnjam da su ih ikad vise zamijenili...
Neka se ne prevari ko da sipa u Risan kad ga put nanese na Eko pumpu,bolje mu je da natoci sa cesme vodu u rezervoar nego tamo da sipa gorivo.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Gledam reklamu za novi Megan i ispod pise prosjecna potrosnja 3.7 l/100km hahahha
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks