Mudato s obzirom kakve kamikaze voze po drumovima.
Skuter 49ccm 3,3kw nas 2 na skuter.
2 litra goriva PG Sutomore PG
Mudato s obzirom kakve kamikaze voze po drumovima.
$ecam se ja prije 10god, SR50 sam ima Apriliu, nije takve bilo. Sve sto je moglo sportskih djelova, Malossi, kvacilo, multivar, auspuh Technigas, kit Stage3, sve zivo sam poubaca na nju, mela je ali i trosila ka R1Nema dje nisam stiza sa njom, cijelo primorije sam obilazio
![]()
Realno uz desnu ivicu voziš i nemaš problema. Najveća me frka bila u one krivine pud Virpazara (tu se i preko pune pretiče) i malo uz Sozinu (ipak je 2 na motor) kako će nas izvuć, al prošlo je sve ok. Prosječna brzina po GPS-u mi je bila 74,06 km/h Max brzina 87,30 km/h sad ako laže GPS lažem i ja.
00:28:46 od Fab Live pumpe do Sutomora 35,507m.
Pa objektivno u sred ljeta na toj relaciji bio bi 2 sata prije na krajnje odrediste nego bilo koje vozilo
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Link ti je malo opsiran
http://www.cdm.me/ekonomija/iste-cij...rednih-15-dana
Ojdo ja u BiH ili KS.
TAKUMI
Do ljeta ce opet skocit do 1.45
Nadam se da ti nexes ovdje bit do ljeta , kako si krenuo sa skupljanjem postova...
f6
Džabe mu 50 postova kad nema 180 dana staža za oglase![]()
nafta na Luk Oil = VODA
zaobići u širokom luku.
Kakava je nafta na EKO?
Ja je sipam i nisam imao problema nikakvih.
I jedina pumpa na koju sipam je Eko.
Znam ih dosta koji su prezadovoljnim dizelom sa EKO.
Probas, ne moze biti losije od LukOil-a...
Ne bih sipa na te privatne pumpe nema šanse.
Jednom sam se "opeka" na Montenegro Petrol kad su mi natočili naftu (vodu) u VW T4 kombi, pa sam ga jedva upalio.
Samo EKO...
Ostali za ne daj Boze jedino ili ako mi trreba gorivo za trimer i kosacicu![]()
Petrol CG pune 3 godine nikad stucnuo nikad verglo duze nego sto treba nikad aditiv nikad mrznula nikad nista
Opet prica dje je najbolje gorivo.
Opet prica da je Eko najbolji.
Opet neka neko za nedelju dana pita dje je najbolje gorivo i treba ga poslat na zabjelo - dekar da sipa.
Bogomi ovi sto voze dizele itekako trebaju gledat dje sipaju, mi sto vozimo benzince smo mirniji po tom pitanju. Mada ja od kad vozim sipam iskljucivo na Eko, da kucnem nikad nikakvih problema.
Samo eko
Sent from huawei
nastavite vi samo na Eko, a mi koji preferiramo kvalitetno gorivo, dobra vijest: Petrol gradi jos jednu pumpu, ovaj put u Donjoj Gorici![]()
(nečitko)
To kvalitetno sa Petrolove pumpe sam kačio sliku sa vodom iz filtera tako da samo nastavi sipat tamo. Ja prelazim na EKO
Čuo sam da je Benzin dobar na Petrol pumpama
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks