700-800 hilja.
TAKUMI
Kamenom
preporuka auto skola- ovu djevojku da posaljem dako polozi vise da odmorim makar malo.
ozb, neko normalno razumno celjade, i koliko se krecu cijene uopste?
f6
bas sam pricao sa jednim tipom oko toga... dosli smo do sume od 2 meleona.. ne znam
ada vidjoste li objekat na slano jezero sto su napravili. mi bi ono gradili 2 godine i napravili otvaranje pred izbore
f6
Baterija 1% instagram kamerai brzo slikanje jer pise izvise slike da su me ribe zvale.
A mjesto Beograd na vodi
Upao je motorista dobro poprecke ali nmg da vjerujem da im je stao dize ruku i koci a oni ga poprijecise mislim i da su ga cuknuli malo.
Ugasio ga je kako god okrenes.
Digli objekat u NK.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Fabia ti ono nesto davno prica za fake spulje?
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da, jos 2006e kada sam ga vidio/slikao u NAIAS-u. Kasnis preko 10 godina.
TAKUMI
Pa kako objasnjavas da je to leksus sebi dozvolio?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne mogu ti to objasnit. Ne znam.
Ali barem ovaj tu ima nesto. Mercedesi imaju ovaj hromirani dio a unutra plastika. Spulja je ispod branika okrenuta put dolje.
Inace nema udobnijeg auta.
TAKUMI
Auto bez mane nije auto jer bi bio spaceship
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Koliko su ovo inzenjeri smisljali? Je li ga neki cigo iz Japana pravio kao kotao?
Uh... Kupis auto 100.000 eur i imas ukras od auspuha... Ka djecija igracka.
Bilo je ođe nešto nego su izvadili vlasnici namjerno....
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Logički gledano ako doplatiš i u merc i u leks dobijaš orgulje ako želiš e sad sto je estecki** ljepse jes kod merc-a zatvoreno a izduv iza i okrenut dolje to sam gleda ali leksa jos ne i na drugoj slici ne bode oci toliko moze proć.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Kod LS-a nema doplate. Ovo je serijala za sve modele.
Evo neke fotke iz 2006-e:
IS F:
Naravno, i LFA:
![]()
TAKUMI
Vozio sam se u is350 pa je bio udoban kao ladja a mogu mislit tek ovaj. Inace je imao preko 250000km radio je kao sat, kao tek iz fabrike da je izasao. Jes da je to relativno mala km al opet da je auto kao nov posle toliko km je za svaki respektps trebali smo se prebacit na lexus temu
![]()
17 Al-Isra, 37:
Od zena potpuno zapostavih aditive.
Samo mi prodje akcija pa mjesto 5.4€ za vurt 9e platih i jednu jelkicu uzeh za gepek.
Dobro mirise trebao sam dati pola fabiji i bitrate^u dobar mirise.
Idem do kipsa u zetu da uzmem ta cuda idem 80km vidim iza me stize vecom brzinom 2 vozila ambulande pod rotacijom svi se sklanjaju oni piče (brzom trakom) kad posle njih 10sek dhl / kanta od 4ke c klasa stv. Bombai "takmice" se ko ce prije da pretekne ambulantna kola..
To nidje nema bez kod nas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks