Natalija vrijedno radi,
ne razmislja o dosadi....
u zadrugu ovce sisa,
krave muze,lovi misa.....
zadrugare dzipom vozi,
u gepeku i razvozi....
Nato srce,duso lijepa,
da li tebe neko slepa...
dje je tvoja ta zadruga
biznismen je ta:wink:mo sluga....
Daleko su ograde od marine, ne znam kako ce ufatit to![]()
Refresujem nesto diler i gledam auta, kad mi ispade OVA LJEPOTICA. Gledam cijenu reko hah havarisan, kad citam ostatak oglasa, ispada mi telefon iz ruku od uzbudjenja, krecem da zovem coeka da mi ga ostavi odma da dolazim po njega kad veli prodat DAVNO no sam ga zaboravio maknut, a oglas DANASNJI sad vidim. Pfff sto im znaci to zamajavanje naroda da mi je znat??? Kako sam ispizdio sad....
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/579681#
Ma sere. Stavljaju slike i podatke da bi ih neko zvao.
TAKUMI
na ovakve slike ti si zvao covjeka i to dada iz rozaja. e bez majke ludji si ti
f6
Pojma nemam, ne trgujem na diler uopste. Slike nisam ni gleda no sam prvenstveno mislio da je havarisan pa je zato takva cijena jer znam kad smo gledali prije jos za druga jednog ispod 12 ga nisam mogao naci u DE. Kum mi sad rece da ima ovakvih kolko oces, u cemu je fora? Ne razumijem sto im znaci to? Sta postizu sa tim?
Da, nego kako mi ispade na refresh i kad vidjeh 06., nisam ni obraca na mjesec![]()
Ne opravdavam ali i mogu da razumijem da te navuku ovako da ih zovnes pa da ti kaze npr e prosla mi je brate ta al ti imam nesto slicno blabla. Ovome je prica bila "prosa je taj brate davno" Kakve on tu koristi ima, dje je njemu benefit tu, ja ne znam.
Kompleks da mu stalno zvoni telefon, da bi uz malu s mlijekom po birtijama izigravao biznismena, (ako vidite golf 3 na slicnu foru pogodite ko je prodavac).
Ako je oglas stvaran problem je sto niko ne "prijavi oglas" i izabere "vozilo je prodato", a na AD su neazurni u vezi toga, x puta mi se desilo da me neko zove za stari oglas, i ako sam ga prijavio kao prodat par puta.
Tacno treba razdijelit broj svudje pa da mu zaisto zvoni po vas bijeli dan ***** li im mater nenormalnu.
Reka bi covjek ljepota od zemlje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista slagali nisu.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
U ponedjeljak ujutro 3 kamiona su presla iz Lepetana u Kamenare,a u Lepetane su parkirali 12 plavih.
Meni je do*****la ova Jag prica.
TAKUMI
Uživao sam noćas malo dok je motorista bjezao policiji.
KTM vs astra
Bjezao im je pored CB^a ali nzm sto im stade kod mimija.
da ih casti classic sa ruskom
nothing comes from violence and nothing ever could
Qq pomenuh mimi ojdoh u urgentni pozlilo mi je.
Da prepravim stao im je kod teniskih terena.Ugasio ga je dobro.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Koliko ih moze kostat ovaj event? S obzirom da su zakupilo sveti stefan za navedeni period.
ZnCi promocija i reklama od 30sec
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks