Kakav je princip punjenja, laicko pitanje mogu li da ga prikacim npr na uticnicu u garazu? Ili mora nesto posebno da bude. Da li punjac dodje sa njim i ako ne koliko kosta.
Ne velim da je to mana, prelijep jePredpostavljam da je za ove pare pistolj i to na kuglice?
![]()
Kakav je princip punjenja, laicko pitanje mogu li da ga prikacim npr na uticnicu u garazu? Ili mora nesto posebno da bude. Da li punjac dodje sa njim i ako ne koliko kosta.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Mislim da dodje taj "adapter" koji koristis za sve uticnice, ali bolesna stvar - ovaj supercharger, za pola sata punjenja 200+ km, ludilo!
Uzeo bih ovu teslu odmah, ne bi mi predstavljao problem nedostatak infrastukture, doma na punjac svaku noc i ćeraj, autonomija za CG nije mala uopšte
Jesi li to na neku ekskurziju?
Poceo si i po BG da ovijavas po coskova.
kako ce ga neko nasklepat,radi ovog motanja oko kola
platio bih to da gledam![]()
She is only here to annoy herself!
Gledah sad po neki rew ovog auta bas top izgleda u odnosu na prosle modele
Ali me namrtvo podsjeca na ovaj auto (pogotovo dio od pocetka prednjih vrata do stopova)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
razocarana u Biznismena..
![]()
ceka jednog forumasa...
![]()
"Smrt za maloletnice"?
Naslednik Trila...
TAKUMI
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Mercedes klub Montenegro vas poziva na prvi zvanicni skup Mercedes-Benz koji ce se odrzati 10. aprila u Baru.
Okupljanje ce poceti u 10:00h na parkingu Naseg diskonta u Podgorici odakle cemo se uputiti ka Baru. Skup ce poceti u 12:00 h u marini.
Cilj okupljanja je upoznavanje clanova i regulisanja daljih aktivnosti.
Pozivamo vas da dodjete u sto vecem broju kako bi dali svoj doprinos i predstavili ponos vase garaze.
Vidimo se na skupu!
Mail: [email protected]
Tel: 069/155-914
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks