iiiii idemo 600eura custom tablice
što čini ona MILICA sa X3, baš ga kroji po gradu...
iiiii idemo 600eura custom tablice
f6
Zamisli tih ajvana, 600 eura za custom tablice, e sve im na svijet. Pa toliko nidje u svijet ne kosta. Zinula im guzica kad su vidjeli da narod masovno stavlja i hoce da se napune
Ovce su za šišanje![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
hahaha čitam prvi dio posta i zaključujem: 'a retardiranog naroda', kad brat veli 'Pa toliko nidje u svijet ne kosta. Zinula im guzica kad su vidjeli da narod masovno stavlja i hoce da se napune'
Da se pitam, cijena bi bila bar 3x veća (zaokruži to na 2k€, imamo mi paruljina), odnosno izvršio bih istraživanje koje bi mi pokazalo do kog nivoa je narod spreman da trpi rast cijene custom tablica a da mi profit poraste ili ostane isti. I ta bi cijena bila.
Ali kao običnom građaninu želja je da bude što veća. Da bude raritet, pa da se zna ko je m00do in d taun.
Mrtav ozbiljan. Kao država bih jurio rast prihoda. To bi vjerovatno značilo pad cijene custom tablica, kvantitet x cijena i rast prihoda je zagarantovan, zarad punjena budžeta. Ali onda bi imali masu custom tablica i nastalo bi ludilo.
Ali kažem kao običan građanin, đe custom tablice prepoznajem kao vid iskazivanja moći/šta već(slično kao i potreba za više mobilnih telefona), cijena slobodno neka ide gore. Neka je na N2O pogon.
A 1000e bih stavio. I lijepo plus troskove registracije. I lijepo to 1000e u socijalne svrhe uplatio ostatak normalne cijene registracije kao i za obican narod. I kraj polemike
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ja razumijem da firma odradi sebi custom tablice...
Ali kakav brav treba da budes da napravis tablicu DAKIi za to das 600eur... Da bi te ribe prepoznale ? Jel to ?
One Ring to Rule them all...
Svidja mi se sto su ponosni vlasnici biranih tablica bas mastoviti, pa se osim imena moze vidjeti i xxxxx, yyyyy, 00000, bmwx5,... i tome slicno
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Najjaca je ona žb-19cmm :lolblue:
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
ajoj jeli moguce da je to stavio?
pa da je stavio makar zb-35cmm pa ajde i ajde ahahahhhahahahaha shou
Bronx je bio šerova no vidim da link ne radi sad. Ne bi vjerova da nisam vidio sliku
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 04-04-16 at 19:01.
--------------------------
Do Not Disturb.
LOLČINA TEŠKA kunem ti se.
TAKUMI
Ne znam sto je odje smijesno.. Tolika je visina snijeznog pokrivaca bila ispred njegove kuce bila na neki, njemu znacajan, datum...
Do Not Disturb.
Mozda ima 19god i od cerovica je, sto je frka
nothing comes from violence and nothing ever could
Mozda vozi Deytonu od 190 kubika ali je morao da skrati jer ne moze toliko karaktera... 190ccm = 19cm
Do Not Disturb.
il prodaje drva? 19€ za metar kubni (cubic meter)?
(nečitko)
Ja vidjeh danas na Mercedesu tablice KO BUDVA hahahah. Jad.
Ima dosta kombinacija za gradovima jer igrom slucaja ima ih vise na 5 slova
BUDVA
KOTOR
IGALO
TIVAT
ULQIN![]()
Do Not Disturb.
Zadnja je killer.
TAKUMI
Kad bi vidjeli kakva sve imena ljudi jahtama od par (desetina/stotina) miliona, ove tablice raspale od 200e bi vam bile smijesne...
Ovu sam cesto sretao. Zove se A.
Nego da ne idem u off sa jahtama.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks