Iz Bjelopavlica je. Brat mu zivi u DG ,kako cuh.
da sam juce umro ne bi znao da je glumac Voja Brajovic iz Crne Gore , a jos mu je stric Zoran Filipovic .
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Iz Bjelopavlica je. Brat mu zivi u DG ,kako cuh.
Cudim se kako se kablovi nakon kratkog vremena zamrse da se odmrsit' ne mogu... A da se skoncetrisem i vezem cvorove ne bi za to vrije euspio tako da ih syebem....
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Dragan Nikolic, rodom iz Pljevalja, Danilo LAzovic i Petar Bozovic iz Podgorice, Pavle Vujisic sa Cetinja, Mima Karadzic, to je vec poznato. Lazar Ristovski...majka iz Bjelopavlica...nije da nas nema![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Na tv 777 gost zongler iz ovog cirkusa koji je kod nas dosao i clan organizacije djevojcica koja prevodi. Evo ovako: oni su svi iz italije, obisli su spansku, englesku, cijelu evropu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Dragan Nikolic porijeklom nije iz Pljevalja,nego iz Berana,ranije su se prezivali Zivkovici.
Petar Bozovic je iz Mojkovca porijeklom,cini mi se.
Danilo Lazovic je iz Prijepolja.
Pavle je VuIsic, bez "j" ,otac im je bio sef policije na ct prije drugog svjetskog,al ne znam jesu li porijeklom od tamo.
Po rijecima Blagote Erakovica, nposredno poslije smrti Dragan Nikolica, do tad nisam ni znao da ima ikakve veze sa CG, osim vikendice nedje po primorju
Petar Bozovic je podgoricanin, koliko mi se cini kuca mu nedje blizu stadiona buducnosti. Inace porijeklom iz od bozovica iz pipera.
Za Lazovica sam mislio da jeste, ali se prevarih
Za Pavla VuIsica sam cuo od dosta starijih cetinjana da mu je porijeklo sa Cetinja. E sad...djavo ce ga znat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
wiki:
"Рођен је 20. августа1943. у Београду од оца Душана (пореклом из Берана) и мајке Јелене (пореклом изЈагодине). Николићеви преци су се у прошлости презивали Живковићи, али је његов деда Радоња променио породично презиме по прадеди Николи."
Za Bozovica cu provjerit, Nesto mi se vrti u glvu da ima veze s Mojkovcem.
Za Vuisica cak vele da nije tacan podatak da je rodjen u Beogradu,vec na Cetinju, no ko to moze znati (samo neki stoper ljut sto ih prstom prati. Motori,motori moootorii)
Ne sporim za Nikolica, samo rekoh sto cuh od Blagote Erakovica, ako laze on lazem i ja (mada njemu ne bi bilo prvi put![]()
). A i na tu wikipediu mozes napisati sto ti je volja. Cak sam nasao dje su komsije sa sjevera napisali notornu neistinu za jedan istorijski podatak koji je vezan za moje krajeve. Ali sve se to da editovat
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
viđeh bebu u onim nadrkanim svemirskim kolicima, a plače isto kao i beba u običnim kolicima...
Sell the Vatican, Feed the World!
Novokomponovana mama iz nk slika se po parku bas sa bebom u tim kolicima, ona visoka nabudzena i izbacila sliku na fb, samo kolica slikala, beba se ne vidipakao
Tu es mon héro!
Kukala nam majka,prvo su one nesretne civave i ostale male pse, ove pozerke koristile kao modni detalj,pa se to prevazislo i sad kao modni detalj koriste sopstvene bebe.
A to ni ljubitelja zivotjnja i zrelih majki vidjelo nije.
sto se toga tice znam pojedine moje sugradjanke napirlitane su ovako kad ih vidis reko bi vidji ovu cistunicu,a u kucu im se krmaca ne bi oprasila koliko je glibavo.......
Ja znam jednu koja se nasminka uvece i de na spavanje. Veli da se tako brze spremi ujutro.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hahah, je li moguce da takve glibne postoje![]()
E moguce. Jos da joj cujes pricu....ni da je od Petrovica
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Soraja mala, ipak![]()
Last edited by no-mercy; 04-04-16 at 09:09. Reason: ...
Tu es mon héro!
Raste mala Soraja ili mali Veljko...Šijan...
Nema da fali, tajo kupi
Tu es mon héro!
Došlo vrijeme da se đeca ne straše babarogama, vješticama, no horor pričama o kamatašima...
Last edited by goozica; 05-04-16 at 08:53.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks